Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristiāna

+31

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1987 skatījumi

Stacionārā datora parametri

Datori un internets » Dzelži

Sveiki! Vēlos pirkt stacionāro datoru par vidējām summām. Kādiem parametriem jāpievērš uzmanība, ja datoru lietošu mājas vajadzībām?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars

+726

 
Es gan neietektu prasīt ātrāko procesu - parasti par jaunākajiem dzelžiem nākas pārmaksāt :) Protams var apskatīties linkā procesorus ar labāko cenas/veiktspējas attiecību: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-overclocking,3077.html

Taču ja neizmantosi to spēlēšanai vai "smagām" programmām, tad pietiks ar pašu lētāko.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
tavām majas vajadzībām ar kurām tu netaisies spelet spēles un lietot dažādas smagas programmas, tev pat derēs LMT piedāvājums (dators pa 1 latu) ar pieslēgumu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
+ cenu diapazons arī līdz ar to var būt no 50 līdz 1000 un vairāk Ls.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Ja ar "mājas vajadzībām" nedomā jaunāko spēļu spēlēšanu, apjomīgu materiālu videomontāžu utml., tad derēs jebkurš jauns stacionārais dators. Citādi - jāprecizē konkrētās vajadzības.

pirms 12 gadiem  

Kristiāna, pirms 12 gadiem :

Jā, es nedomāju spēles spēlēt vai nodarboties ar videomontāžu. Bet tomēr jābūt kaut kam, kas jāņem vērā. Negribu iegrābties.

Niks, pirms 12 gadiem :

Es visai piesardzīgi izturētos pret to tirgotāju piedāvājumiem, kuri summē atsevišķo kodolu Ghz un stāsta citas pasakas.
Pirktu kādā vietā netālu no dzīvesvietas, kura strādā jau ilgstoši un par kuras garantijas apkalpošanu ir labas atsauksmes, pat ja cena būtu nedaudz dārgāka.
Pārējais jau ir pakārtoti - jebkuru HDD tāpat var piedzīt pilnu dažu dienu laikā, operatīvā atmiņa un procesora jauda jaunam datoram pietiks, ja neizmantosi iepriekšminētajam.

Niks, pirms 12 gadiem :

Nav ieteicams ekonomēt uz barošanas bloka un kvalitatīvas dzesēšanas sistēmas rēķina, bet tur nu būs jāuzticas pārdevējam, ja nav speciālu zināšanu. Tāpat ieteicams iegādāties UPS, ja mājās ir elekrtoapgādes traucējumi.

Aicis, pirms 12 gadiem :

Pievērs uzmanību procesora ātrumam/jaudai(prasi pārdevējam, kurš dators viņiem ir ar viss ātrāko proci) un ar integrēto videokarti, citādi spēcīgi pārmaksāsi par videokarti(tavām prasībām nevajadzīgs, bet ļoti dārgs dzelzis)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.