Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uģis Fišers

+32

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 954 skatījumi

Problēma!!!Stacionarais pc novietots vertikāli slēdzas arā, bet horizonāli darbojas!!kādam nav bijis tā?kur varētu būt problēma?

Datori un internets » Dzelži

Man dators visu laiku stāvēja vertikāli novietots un viss strādāja!!!Pēkšņi sāga nenormali lagot un slēgties āra!!izmēģināju visādus variantus-nekā!!!Noliku uz sāniem un aizgāja!!un tgd iet tikai horizontālā stāvoklī!!kāds varētu būt iemesls???

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Iztīri no putekļiem ar saspiesto gaisu (aerosolā nopērkams) un tad pārspraud visus vadiņus/kontaktus pa jaunu. Izņem un ieliec atpakaļ RAM moduļus kādas 10 reizes pēc kārtas. Tāpat izdari ar visām paplašinājumu kartēm, ja tādas ir. Un tad liec vertikāli un mēģini vēlreiz. :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
varbut CPU dzese nav pareizi pielikta [nenostiprināta]- nav piespiedusies klat CPU, un tas parkarst līdz atslēdzas. uzliekot gulus attiecigi ar savu svaru piespiezas.

pirms 12 gadiem  

Maris ..., pirms 12 gadiem :

jo sevišķi izteikta amd problēma, kad kūlerim nolūzt apakšējā plastmasas skava, kas piespiež radiatoru pie procesora, plastmasas kabeļu savilcēji risina problēmu :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.