Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1169 skatījumi

Kas tā par figņu Androīdam ar tīklu?

Datori un internets » Dzelži

Esmu lietojis 3 dažādas Android ierīces (2 ar Froyo, 1 ar Gingerbread). Uz visām tas pats gļuks.

1) Skatoties video caur YouTube app, tas aiziet līdz apmēram minūtei, tad vai nu bufferojas ik pēc 5 sekundēm, vai nu pēkšņi parādās, ka video ir 100% uzlādējies, bet tas šā vai tā apraujas un uzmetas kļūda(video playback failed vai kaut kas tāds). Karoč aplikācija vispār nav lietojama.

2) Izmantojot jebkādu FTP klientu, faili sāk vilkties no servera, bet arī apmēram pēc minūtes uzmetas Connection reset by peer.

Kas tā par huiņu? Kādā veidā Android taisās izkonkurēt pārējos smārtfonus, ja tas nespēj pildīt pat pamata funkcijas? Nerunājot jau par to, ka IMAP atbalsts uz Android joprojām smagi gļuko un kalkulators reizēm, skaitot kopā veselus skaitļus, rezultātu rāda ar ,9999999 galā.

Lai nu kā, bet pērkot jau trešo ierīci uz Android OS, esmu smagi vīlies. 330 Ls vērta planšete nav nekam derīga.

Pirms 12 gadiem

Nē, interneta ātrumam nav ne vainas (optika), rūteris ir sakonfigurēts pareizi, WiFi sleep policy ir uzlikts uz Never, no ne-Android ierīcēm failu vilkšana no FTP notiek bez problēmām un YouTube arī nelago par uz 1080p.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Man ir bijuši nu jau vairāki desmiti Android ierīču - ne ar vienu šāda problēma nav novērota. Es minētu, ka problēma tomēr būs rūtera konfigurācijā.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Bet arī Gūglē ir dafiga diskusiju, kur visi cepas par to, ka problēma eksistē, bet Gūgle neliekas ne zinis. Problēma ar YouTube app ir vienmēr un visur, ne tikai ar manu rūteri. Nu faktiski man caur viņu vēl nav sanā is noskatīties video, kurš ir garāks par minūti.

Un ja jau vaina būtu rūterī, tad visām pārējām ierīcēm būtu tādi paši gļuki. Bet uz doto brīdi esmu to novērojis tikai ar Android. :<

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Es mūzikas klipus noskatos bez grūtībām. Gan ar planšeti, gan jebkuru telefonu. Mēdzu vilkt lejā failus, kas kačājas vairākas minūtes. Nekādu problēmu. Visas aprakstītās problēmas izklausās pēc savienojuma kļūdām.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Man iet kā smērēts.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.