Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

eeeerdfdsfsdf

+182

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1609 skatījumi

Vai Galaxy Ace ir laba izvēle?

Datori un internets » Dzelži

Gribētos uzzināt jūsu viedokli par Samsung Galaxy Ace. Vēlos viņu iegādāties, jo tagad cena tam inetaveikalos ir tikai ap 130 Ls. Man patīk viss jaunais, karoč, vēlos androidu un šis, manuprāt, ir ļoti labas variants gan cenas, gan veiktspējas ziņā, jo nevēlos neko pārāk dārgu. Kā ir ar androidu? Kura versija ir iekšā un līdz kurai var atjaunināt? Ja atjaunina uz jaunāku, tas nesamazina veiktspēju? Un kā ar ekrāna jūtigumu? Nav tas pats, kas darboties ar rezistīvo ekrānu (uz spiedienu)?. Un kā ir ar gļukiem? Bieži tādi ir un telefons bremzē? Tāpat arī ar baterijas ilgumu - cik ilgi tur ja dienā pāris reizes ieiet netā un kādu spēli uzspēlē? Paldies!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Pašlaik Ace vairs nav veiksmīgs pirkums cenas un veiktspējas attiecībā. To specenē pāspēj jau 90 latu budžetnieki. Tam ir ļoti maz RAM (lietotājam pieejami apmēram 190 megi) un attiecīgi - tas nesaņems jauninājumu uz Android 4. Es ļoti ieteiktu piemest 10 latus un iegādāties Live With Walkman - tam ir ievērojami labāki tehniskie parametri un tas saņems jauninājumu uz Android 4
http://www.salidzini.lv/search.php?q=live+with+walkman http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3724&idPhone2=4111 http://www.boot.lv/tehnika/mobilie-telefoni/sony-sak-jauninat-2011-gada-xperia-telefonu-os-uz-android-4

pirms 12 gadiem  

eeeerdfdsfsdf, pirms 12 gadiem :

paldies, tiešām labāks variants, lai gan vēlos lielāku ekrānu, bet tās jau tikai 0,3 collas un to var pieciest un, ja gaidāms android 4.0 tad vispār ideālo

eeeerdfdsfsdf, pirms 12 gadiem :

varbūt vēl kādi labi telefoni, kuri tiešām pārspēj ace ir cenas ziņā līdz 150 ls?

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Nu tajā cenā ir arī Xperia Ray, Xperia Neo uz robežas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nu vairāk par 800MHz tikai spēļu dzenāšanai vajag. Var jau protams salikt ko rijīgu virsū un sāks vilkties arī 2,3. Viss atkarīgs, ko grib darīt. Šim telefonam ekrāna izšķirtspēja zema. Bet bateriju jebkuram smārtfonam var dažās stundās iztērēt pilnībā. Spēles, smagnējas programmas, HD video un ātri būs tukšs. Nespēlējot baterija turēs dažas dienas.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Man planšetei 1 GHz un es teiktu, ka pat ne-spēlēm varētu prasīties arī vairāk. Piemēram, vecajām, melnbaltajām Nokia vispār nav jāgaida, kamēr kaut kas atveras. :D Ņemot vērā, ka tagad ierīces ir neskaitāmas reizes ātrākas par Nokia 3310, ir kaitinoši gaidīt pat sekundi, kamēr kāda aplikācija atveras. Ja kādreiz varēja negaidīt, kāpēc tagad jāgaida? :)

Bet nu tas jau droši vien atkarīgs no tā, cik katrs ir pacietīgs. :D

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Ne tikai GHz un MHz ir nozīme, arī CPU arhitektūrai un Android būvējumam. Piemēram viena gana zināma ražotāja jaunais, gana lētais un pēc cipariem OK telefons, pēc reālās veiktspējas ir salīdzinoši drausmīgs. Dailera apsis veras vaļā 5 sekundes u.t.t. Ja paskatās dziļāk... "Nedaudz" novecojušas arhitektūras dzelži.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Telefons kā telefons, tikai lēns. Uz tavu jautājumu «vai telefons bremzē», es, roku uz sirds liekot saku, ka bremzē. Jo procesors 800 MHz. Manējam ir 600 MHz un tas vispār ir praktiski nelietojams. Vismaz man prasītos vismaz to 1 GHz. Kaut gan tas arī nav nekas sevišķs.

Iekšā laikam ir Android 2.3. Līdz kurai var atjaunināt, huj viņu zina. Ja arī nevar, tad 2.3 arī nav ne vainas. Mani pilnībā apmierina.

Tādu konkrētu gļuku man uz Android nav bijis. Reizēm tikai tas «program closed unexpectedly» vai kaut kas uz to pusi.

Man baterija tur 2-3 dienas, jo telefonu izmantoju samērā maz un WiFi, 3G, GPS slēdzu iekšā tikai tad, kad vajag. Ja tos visus tur ieslēgtus nonstopā, tad jālādē katru vakaru. Ja tu esi atkarīgs no telefona (ir tādi cilvēki, kas dienā ap 150 SMS nosūta), tad būs jālādē divreiz dienā droši vien. :D

P.S. Tā ir mana personīgā pieredze ar Android. Tieši Galaxy Ace man nav bijis, bet 5 minūtes rokās gan dabūju paturēt. :D

pirms 12 gadiem  

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Par to 2.3 apmierināšanu runājot, tik pat labi vari teikt, ka Tevi apmierina telefons ar 600mhz proci. Tiesa, telefons ar 1,4Ghz proci spēs apmierināt labāk ;)

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Varu teikt, bet neteikšu, jo neapmierina. Un protams, ka ar 1,4 GHz apmierinās labāk.

Tas jau ir tikai mans subjektīvais «apmierinājuma slieksnis». Citiem varbūt pietiek ar 412 MHz, vai arī nepietiek ar 2.3.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.