Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1146 skatījumi

Monitors neslēdzas atpakaļ no stand by.

Datori un internets » Dzelži

Kad monitors bija ar DVI kabeli pieslēgts, viss bija bumbās. Tagad to pašu monitoru pieslēdzu pie tā paša kompja, tikai ar HDMI vadu (bija iemesls). Kad paiet iestatītās 10 minūtes bez aktivitātes, monitors ieiet tai stand by režīmā. Pakustinot peli, viņš ne vienmēr ieslēdzas. Tad es viņu ar pogu izslēdzu un ieslēdzu atpakaļ. Tad attēls parādās un viss ir ok.

Kas par vainu?

Pirms 12 gadiem

Parakos internetā. Izskatās, ka lielākai daļai cilvēku problēma ir pretēja: monitors nepārzlēdzas uz stand by ar HDMI. Man otrādi. Es nevaru tikt ārā no stand by.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
precizi nezinu kas ta par vainu, bet iesaku parbaudit vai kabelis ir lidz galam iesprausts abas ligzdas, ja monitoram ir "auto" opcija [rupnicas uzstadijumi] kur nodzesas visi uzstadijumi un saglabajas jaunie, tad megini nospiest to, lai vinjs sava atminjaa saglabatu jauno kabeli.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Auto darbojas tikai uz analogo signālu (VGA). Digitālajiem taču tas Auto vispār nefunkcionē un pēc viņa nav nepieciešamības, ja lieto DVI vai HDMI.

Es minu, ka tur ir kaut kas pie vainas ar hybrid sleep mode uz Windows 7. Vismaz pagaidām esmu tik tālu aizracies. Citi vēl saka, ka BIOS būtu jāapdeito, jo tas sūta suspend signālus (kaut gan kompim, nevis monitoram, huj viņu zina).

DamagE, pirms 12 gadiem :

varbut ir verts pameginat uzlikt jaunaku draiveri videokartei, ja stav jaunakais, tad ir verts pameginat to kas naca kartei lidzi diskaa.
kads ir monitors un videokarte?

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Visu jau izmēģināju, bet nekas nelīdzēja. Labi, pofig. Paldies par to pašu, bet man jau apnika čakarēties. :D Nav tik traki. Dzīvot ar šo ķibeli var.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.