Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1593 skatījumi

Sveiki. Man dators slēdzas ara pats no sevis.

Datori un internets » Dzelži

Sveiki mans dators slēdzas pats no sevis lauka pie lielas slodzes, piemeram ja skatos youtube video uz augstas kvalitates,ja speleju kadas spēles ilgak ka 1h utt... Man datoram nav video kartes [tikai integreta]. Bet pirms kadiem 2 menešiem dators sledzas ara pat ik pēc 10-30min un tad es datoru neizmantoju vairak ka 3 nedeļas, un kad sāku atkal lietot datoru viss bija kartiba vareju darīt ko gribu,bet menesi saudzigi palietojot atkal slēdzas lauka pie lielas sliedzes... Esmu apjautajies pazistamajiem un neviens īsti nezin kas pa vainu - Dators ir tīrs jauns windows ari virsu.

Būšu pateicīgs par vis ticamako informaciju :)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

krokijs

+18181

 
check the temperature, check that fan is working, check that it's plugged in properly etc.

hard shutdown is happening to prevent damage or PSU not being able to supply enough power for the whole rig to run.

typically, these run for 5-10 mins and then shutdown problems are thermal issues, since they don't present themselves during normal windows operation. Since you say your GPU and CPU are well below 85C it's clear that those are not the cause for shut downs. Check any other temps you can get to (hardware has thermal diodes) usually a mobo has a thermal diode around the CPU package or around ram. HDDs occasionally have a thermal diode too. PSU might have a dedicated, but for it to report that to mobo you would have to connect it by a separate wire.

if this is all new parts, open your computer up and check that everything is seated properly. feel the components if they are hot or not. etc. check for bulging capacitors on mobo (although those usually present much more severe

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Artūrs

+82

 
Es pieņemu, ka tas varētu būt deļ processora dzesēšanas. Slikts ventilātors priekš processora.!

pirms 12 gadiem  

Helgars Timmermanis, pirms 12 gadiem :

Ventilatoru es ari nopirku jaunu vieta un ari uzliku dzesešanas kremu virsu,man sakuma ari bija tada doma pat atveru visus logus izstaba lai būtu ļoti auksts un pat pieliku pie datora klāt parasto galda ventilatoru un tad ari nepalidzeja - taka nedomaju ka tas pie vainas :/

Artūrs, pirms 12 gadiem :

Un deļ barošanas bloka nevarētu tad būt? Iespējams par maz voltu nodrošina? Man bija šitāda pati problēma, ka slēdzās ārā periodiski, bet es neatceros, deļ kā tas bij. Barošanas bloks arī var būt pie vainas.

Aicis, pirms 12 gadiem :

Man bija masas jaudas barošanas bloks(360W) + (NVIDIA GeForce GTS 450; RAM DDR3 4Gb; Intel(R) Core i3-2100 CPU 3.10GHz) un spēlējot GTA4, spēle bieži vien pati no sevis izslēdzās. Kad tas barošanas bloks izdega, ieliku jaudīgāku(600W) un kopš tā laika spēle iet bez pārtraukumiem.
Bet nekad nav slēdzies laukā dators.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.