Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1859 skatījumi

Kā novērst datora "vilkšanos" problēmu?

Datori un internets » Dzelži

Dators nežēlīgi lēni strādā apmēram jau 2 mēnešus.
Iespējams problēma ir procesorā, jo tas visu laiku ir noslogots uz 60% - 90 %. Vīrusu nav, esmu skenējis apmēram ar 4 antivīrusiem, neviens neko neuzrāda.
Dators ir apmēram gadu vecs, lietoju operētājsistēmu W7 Ultimate. Pirms 3 nedēļām pārinstalēju OS, bet izmaiņu nekādu, ik pa laikam CPU stabilizējas uz kādiem 8%, bet tas notiek reti.

Dators ir ASUS un procesors -
Intel® Pentium® CPU B950 @ 2.10GHz (2 CPUs), ~2.1GHz

Kas varētu būt par problēmu?

Pie nekādiem meistariem nemaz variet neieteikt vest, ja gribētu vest, tad aizvestu uzreiz.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

dakteris.eu

+2820

 
Es tev varu attālināti to izlabot. Bez maksas. Mans skype niks: dakteris.eu

pirms 11 gadiem  

dakteris.eu, pirms 11 gadiem :

Varu arī palīdzēt citādi, pastāstīt tev pašam to, kas tev interesē. Ja es tev pieslēdzos attālināti, tu vari redzēt visu, ko es daru tavā datorā un, ja nepatīk, vari izslēgt programmu jebkurā momentā.

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Man šādi ar Team Viewer reizēm palīdz kāds dēla draugs datorists.Ļoti ērti ,jo nav nekur jābrauc un jātērē papildus laiks.Kādā brīvā brīdī sazvanamies un līdz šim ar visu lieliski tikām galā:)
Recommended !

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Ir programmatūra, kura palīdz tikt galā ar šādām problēmām. Pats lietoju Advanced SystemCare http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html
RAM pietiekoši?
Atver Task Manager, paskaties, kuri procesi konkrēti noēd resursus.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Pirmkārt, pārliecinies, vai tev negriežas kaudze servisu, kas tev nav vajadzīgi, kaudze automātiski startējošos procesu, kā visādi Adobe un Java update checkeri un tamlīdzīva draza. Tad visādas Windows search supernoderīgivajadzīgakatram šņaga. Apdomā, vai tev vajadzīga datora atgriešana kaut kādā iepriekšējā stāvoklī utt. Diska defragmentācija var gadīties vajadzīga. Draiveri var gadīties jāuzliek jauni. To visu darot reizes 50 meklēsi Gūglā jebkuru nesaprotamo terminu un pamazām sāksi saprast. Tā pa gabalu bes tava datora apskates neko īsti vairāk palīdzēt nevarēs neviens.

pirms 11 gadiem  

Māris, pirms 11 gadiem :

un pēc šiem eksperimentiem viņš to datoru varēs norakstiit un tā kādus triis četrus kamēr nobrucinās tad jau pie piektā sestā sāks pats kautko arii saprast :)

Roberts Kļaviņš, pirms 11 gadiem :

Atrisināju pats problēmu, tā bija CPU dzesēšanā, jo ventilators bija nedaudz aizputējis.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Piekrītu, ka antivirusa programmas visus neatklāj. Otrkārt ir daudz sīkumu un instalējas līdz tādas programmas, ko absolūti nevajag. Tas viss padara datoru par mirstošu gulbi. Mūsdienās katram jādara tas, ko vislabāk prot. Man remontē datoru, es eju sataisīt elektrību utt.

pirms 11 gadiem  

Roberts Kļaviņš, pirms 11 gadiem :

Bet nu es vēlos pats iegūt zināšanas, jo esmu pieradis pārsvarā visu pats darīt. Runājot par programām, kā tikko pārinstalēju datoru, iztīrīju sistēmas cieto disku pilnībā, bet izmaiņu nekādu, viss tāpat lagoja.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
ganjau te datorspeciālisti tev sateiks padomus,bet pēc savas pieredzes-man arii vecais dators vilkās ,kā tu saki apnika man,atbrauca draugs,nodzēsa visu pilniigi un uzlika no jauna,strādā zibeniigi,tas ka skanēji un neatrada nenoziimē ka nav,ir un ļoti daudz,tici man,un neapvainojies,bet,ja neesi tiešām labs datorspecs, tad pārinstelējot pats saproti,te katru nedēļu kāds raksta ka pārinstelē,:) nu nevajag to dariit ja nav ĻOTI laba saprašana datorlietās

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-6290

 
Es ceru ka tu pie ārsta arī neiesi kad kautkas sāpēs. Būs pat vienu padebīlu dauni mazāk šij valstī.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.