Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris lipkins

+50

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1332 skatījumi

reizēm nevaru ieslēgt stacionāro datoru vai varētu būt pie vainas barošanas bloks?

Datori un internets » Dzelži

vai iespējams kāda cita vaina? tas notiek tikai reizēm,

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Barošanas bloku var ieslēgt bez mātesplates palīdzības, savienojot zaļo un melno vadu (melnie visi ir savienoti). Bet tādā situācijā tev būtu jāpārbauda slodze uz katru līniju. To tu diezin vai spēsi. Ja nu vienīgi neraut mātes plates barošanu ārā, bet ieslēgšanas pogas vietā savienot tos vadus. Vēl var paskatīties, vai mātesplatei un pašam baroklim nav sākuši pūsties kondensatori. Vairāk jau neko neizdarīsi bez elektronikas zināšanām.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Bet varbūt vienkārši vaina ir dažos vadiņos, kontaktos. Es domāju par ieslēgšanas pogu. Man kaut kad sen, vecam datoram kaut kas tāds bija. Spiežu pogu vienu reizi, bet neieslēdzas. Kad izjaucu, pārbaudīju vadiņu kontaktus, pēc tam aizgāja normāli.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Vizuāli paskaties vai uz mātes plates nav gaisā kāda kondensatora gals, ja ir tad par gļukiem nebrīnies un sāc krāt naudu jaunam datoram ja nav garantijas. Mainīt plates kas ir vecākas par 3 gadiem parasti vairs nav jēgas, labāk skatīties uz jaunu.
Ja garantijas nav, tad atjauc arī barošanas bloku vaļā un paskaties tur kondensatoru galus.
http://forums.pelicanparts.com/uploads19/close+up+1+1324046057.jpg - nav jābūt obligāti ar brūniem galiem var būt vienkārši apaļīgi uz augšu, lai radītu problēmas un gļukus.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pie šīs problēmas var būt 10 iemesli. Tas jāskatās individuāli. Pamēģini visas komponentes noņemt nost (HDD, CD-ROM utt). Respektīvi - atstāj mātesplatei pieslēgtu barošanas bloku un procesoru, izņem operatīvās atmiņas un ieliec pa jaunu vai ja ir vairāk kā viena RAM komponente - samaini tās vietām. Ja problēma turpinās tad labāk viens veids - pamēģināt sadabūt kādu datoru ar līdzvērtīgu barošanas bloka jaudu un pamēģināt patestēt pašu barošanas bloku. Otrs variants - vērsties servisā pēc palīdzības. Ja viss ok, slēdz cieto disku un pārējās komponentes atpakaļ pie mātesplates.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Man pie līdzīgas vainas bija bojāta mātesplate.Barošanas bloks bija kārtībā.

pirms 11 gadiem  

Juris lipkins, pirms 11 gadiem :

pats mainīji vai kādā servisā?

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Neko nemainīju - izņēmu cieto disku un pārējo izmetu :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.