Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

nikola

+299

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 809 skatījumi

Kāpēc zibatmiņām ar laiku zūd ielādes ātrums?

Datori un internets » Dzelži

Kāpēc ar laiku zibatmiņās iekopējot datus tas notiek aizvien lēnāk?
Piem. jaunā zibatmiņā filma iekopējas apm. 1 - 2 min., bet pēc mēneša tā pati operācija jau aizņem 5 min.
(Jau otrā zibatmiņa ar šādi novērotu efektu.)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ēriks

+4393

 
informācija tiek saglabāta kā 0 un 1. Jo lielākas ietilpības USB flash, jo mazākā matricas laukumā ir jāievieto supervadītāji. Info tiek ierakstīts izmainot molekulāri matricas virsmu. 0 - nevada elektronus, 1 - vada elektronus. Bet visa tā padarīšan ir tik sīka un datu apjomi tik lieli, ka ar laiku nolietojas šie mazie molekulārie mehānismi. Tas notiek arī tādēļ, ka visu laiku tiek rakstīts viena un taja pašā vietā. iespraud flash datorā, uzspied my computer, tad labais klikšķis uz USB, tad properties, tad tools, tad defragment. Šis process samazinās USB ietilpību, bet izslēgs bojātās daļas. Vēl padoms - noskaidro, kurš datora ports tev ir ātrākais, parasti ir kādi 4 no kuriem vismaz 2 ir ātrāki

pirms 10 gadiem  

nikola, pirms 10 gadiem :

Paldies par ideju - pamēģināšu defragmentēt, portu maiņa nav nepieciešama, jo spraužu (un veicu šo novērojumu) jau vienos un taispašos.

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Fantazjors ...

Oto , pirms 10 gadiem :

Fleškām defragmentācija neko nedos, jo pa vidu ir flash kontrolieris, kas par to jau atbild, lai dati rakstītos izkliedēti. Pamēģini labāk pārformatēt, dīvainā kārtā tas gan reizēm palīdz.

Ēriks, pirms 10 gadiem :

Bingo! Jā, defragment bija cietajam. Jap, bij tur kaut kas ar to format, interesanti vai ir vērts lietot tās boost progas flešiem?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.