Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 652 skatījumi

Vai ir iespēja datoram nomainīt mikrafona izeju par audio izeju?

Datori un internets » Dzelži

Manam laptopam izrāvās izeja un tagad interesējos vai ir iespējams kādu no savām 2 atikušajām jack izejām pārveidot par audio izejām.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Atkarīgs no skaņas kartes iespējām. Parasti gan tas ir izdarāms visādām 5.1 un vairāk sistēmām. Bet pārlodēt ligzdu katrā servisā būtu jāmāk, nav gluži BGA procesors jāmaina.

pirms 10 gadiem  

..................., pirms 10 gadiem :

viss atkarīgs, cik cītīgi jāskrūvējas, lai tai ligzdai klāt tiktu, bet nu parasti var visu ligzdu vairāk par 10-15 naudiņām tas joks nemaksā...
bet nu par ieejas pārvēršanas iespējām izejā ir jāskatās tikai audio uzstādījumos, ja tur tāda lieta tiek piedāvāta, tad tik ķeksīts jāieliek, nav piedāvājuma, meklējam vīru ar lodāmuru vai dodamies uz tuvāko bodi un pērkam usb audio adapteru... tādi parasti no piecīša un uz augšu... un skaņa atbilstoša cenai...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Itkā jā man laptopam ar tas pats ir nomainīju nopērc kautkādas tumbas kuras jāsprauž usb ieejā lai skanētu man viss ok! Iet normali! JA ir kautkadi jautājumi raksti vēl!

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.