Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1385 skatījumi

No DVI uz SCART

Datori un internets » Dzelži

Vai ir iespējams savienot datoru ar Tv, ja video kartes vienīgā brīvā izeja ir DVI, bet televizora vienīgā ieeja ir SCART? Līdz šim veidoju S-Video savienojumu, bet ar iepriekšminēto vēl nav bijis darīšanu. Totāla laika trūkuma dēļ vaicāju zinātājiem, jo domāju, ka kāds to visu jau ir pamatīgi izkodis un varēs atbildēt samērā ātri. Ja nepieciešami kādi pārveidotāji, tad būšu priecīgs arī par to lētāko variantu iegādes vietu adresēm tepat Rīgā.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bez problēmām. DVI ir abejāda izeja - gan digitāla gad analoga, tādēļ no DVI ir visdažādākās pārejas, gan uz HDMI, gan VGA (kas arī ir analoga un tieši šodien tādu uzliku sev mājās). Te var redzēt kā tas izskatās, bet kur nopirkt gan nepateikšu. Šodien gan pats taisos šadu salodēt :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

gv9000

+3906

 
Nekas īpašs sanākt nevar, jo DVI ir digitāla izeja, bet SCART ir analoga. Iespējams, ka tādi konverteri eksistē, bet tie noteikti nebūs universāli - vismaz 100% skaidrs, ka pilnu TV izšķirtspēju izmantot nekad nebūs iespēju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
viens ir digital otrs analog. nevar. aizmirsti un neuzdod debilus jautājumus

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.