Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

DX FreeFM

+417

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1210 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Pirmkārt, magnetofonam ir jābūt audio ārējai ieejai.
Otrkārt, jānopērk pāreja ar štekeriem, kuru viens gals tiks iesprausts datora austiņu ieejā, bet otri divi (parasti vai galvenokārt tā saucamās tulpītes) - kasešu magnetofona "audio in".
Atveram mp3 dziesmas datorā ar izvēlēto pleijeri, nopauzējam uz sākumu, uzliekam vidēja līmeņa skaļumu, lai nav pārāk lieli kropļojumi (tāpēc labāk ja pāreja ir ekranēta nevis lētais pārejas kabelis). Ieliekam kaseti, sagatavojam ierakstīšanas procedūru, nopauzējam, un kad gatavi, sākam procedūru.

pirms 7 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Magnetofonu un mūzikas centru ieejas AUDIO IN var saukties arī savādāk: AUX, CD IN

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kasetes taa ir veesture

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Otrs variants, prasts un nekvalitatīvs, ja nav audio ieejas: attaisam parasto pārdesmit latu vērtu kasešu maģi, atlodējam nost vai nogriežam pašu mikrofonu, izmantojam pāreju, izveidotu no lētajām austiņām par pāris eirikiem: štekeris kompī, austiņas nogrieztas nost un to izvadi pielodēti pie mikrofona izvadiem. Kvalitāte liks vēlēt to labāko, stereo nebūs, bet būs apziņa, ka kasetē gabals ir iedabūts :D

pirms 7 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Jaunekli, Cassete Tape to MP3 -tas ir vienvirziena rīks. Par cik kasešu atskaņotāji, tā teikt, ir pagātne, tad neviens ražotājs speciāli netaisīs plašpatēriņa ierakstītājus no MP3 uz kasešu maģi vai pleijeri, turklāt kasešnieks ciparu formātā nedarbojas, tam ir cits darbības princips. Tad jau drīz gribēsi konverteri no MP3 uz vecvecmāmiņas patafonu. Tā ka visu paša rokām, ja tā gribas!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.