Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

DX FreeFM

+417

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1001 skatījumi

Kāda ir atšķirība starp mobilo 4G datu antenām?

Datori un internets » Dzelži

Piemēram ar ko ir labākas tās plastmasas korpusos ieliktās antenas nekā ISKRA P-54 vai P-56 ? Tai ISKRAi ir laba virzien darbība un šaurs uztveršanas leņķis, bet tās plastmasas paneļu tipa ir ar platu uztveršanas leņķi. Tās nav tik precīzi jāpavērš pret torni kā tā Iskra. Tai Iskrai būtu teorētiski jāstrādā efektīvāk, ja precīzi noregulēta, tad kur tā sāls, ka visur tirgo tās paneļtipa???

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Manuprāt 4G tīklu pārklājums Latvijā ir samērā labs un nav daudz tādu vietu ,kur prasītos jaudīga antēna. Tādēļa arī piedāvā šis platas joslas antēnas signāla uztveršanas uzlabošanai. Virziena /Jagi tipa / antēnas ir nepieciešamas vietās , kuras atrodas tālu no raidītājiem, bet tās ir pagrūti noregulēt bez uztvertā signāla indikātora. Līdzīgi kā ar satelitu TV - ir jāredz kā mainās signāla līmenis grozot un regulējot antēnu. Tā pat var traucēt visādi škeršļi signāla ceļā. Varbūt Tavā gagījumā ir efektīgāka 4G paraboliskā antēna?
Kādreiz, pašos pirmsākumos/ vēl padomju laikā/ ņēmos ar Satelīta TV un zinu cik rūpīgi ir jāregulē antēnas ,lai uztvertu maksimāli labu signālu.Tajos laikos vija tuneri ar kustīga rādītāja signāl indikātoru un tad labi varēja redzēt kā signāla līmenis mainās. Varbūt tiešām jāsazinās at operātoru , lai atbrauc un noregulē ar aparatūru.
http://signe.lv/index.php?l=lat&s=product&id=14486635

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Savam operatoram pasaki,ka n ir vismaz 20 klienti un ļooooooti neapmierin āti ar interneta kvalitāti. LMT busiņš būs pēc 2 diennaktīm ar savām antenām

pirms 7 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 7 gadiem :

Tev, dēls pareizs domugājiens, bet, tici man, bez izdevumiem mans variants ir labāks

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.