Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1805 skatījumi

Kā iepirkties e-bay?

Datori un internets » Internets

Cik noprotu,bez Pay Pal starpniecības iztikt nevar?
Kā īsti ar to paypal jārīkojas? Un ir 100% droši ka no e-bay atnāks?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Drusku gan pavecs:
http://www.onkulis.com/2006/08/09/ieskats-iepirksanas-ebay/
http://ebayforums.lv/topic/268/paskaidrojiet-ebay-iepirksanas-procesu/
...

Var iztikt arī bez tā - esmu pārdevis simtiem dažādas preces izmantojut citus norēķinu veidus, bet labāk jau to izmantot.

Dažreiz neatnāk - žēl, ja pazūd kāda unikāla lieta, bet nevajag ekonomēt un sūtījumu vajag apdrošināt. Masveida produkciju gandrīz vienmēr var dabūt atkārtotā sūtījumā vai PayPal gadījumā - atdabūt naudu par nesaņemto.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Kulbergs

+236

 
Pāris reizes esmu pircies. Pay Pal labums ir tāds, ka iepērkoties i-netā tev nav visās malās jāvada savi bankas konti un Pay-Pal palīdz arī domstarpību gadījumos ar pārdevēju. Te var atrast gudrāku cilvēku skaidrojumus: http://ebayforums.lv/

pirms 14 gadiem  

JanKa, pirms 14 gadiem :

Bankas kontus var vadīt kur vien patīk, zinot konta numuru naudu nevar noņemt ;) Norēķinu karšu numurus un ccv gan turam pie sevi cik var - par šo numuru drošību tad arī rūpējas paypal.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
var maksāt arī ar pārskaitījumu uz bankas kontu vai izmantot www.lbss.de pakalpojumus. Ar LBSS ir arī lielāka drošība, ka ja prece pazūd vai neatsūta (kas tomēr reti, bet gadās), tad viņi palīdz dzīt rokā pārdevēju.

pirms 14 gadiem  

Mārtiņš Daugins, pirms 14 gadiem :

Bank transfer ir ļoti riskants pasākums, lielākā daļa zagļu ebayā izmanto to pakalpojumu, jo kā naudiņu pārskaitīji, tā arī viss, turi īkšķus, ka neapčakarēs tirgonis.

Izmantoju paypal, ļoti ērti un ātri visu apmaksāt, kā pērc, Tev tik jāapmaksā... reāli pāris pogu spiedieni. Un protams, tas ir Tavs garants, ja notiek kāda domstarpība, paypal darbojas kā starpnieks un atgriež naudu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.