Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1738 skatījumi

man neiet nets piesledza Livas!

Datori un internets » Internets

Šodien pieslēdz netu! firma LIVAS bet neiet!nemirgo zaļā gaismiņa kurai vajadzētu mirgot, slēdzējs teica ka kkādu draiveru vajag, bet kādu var kāds palīdzēt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Zaļajai lampiņai nekādus draiverus nevajag.
Pie tik skopas informācijas palīdzēt var tikai zīlniece vai datorserviss.

pirms 14 gadiem  

Kaspars Vaicekausks, pirms 14 gadiem :

nu nē ka ver vaļā netu! nekas nenotiek itka nebutu pieslegts! čalis kas sleedza teica ka kautko tur vajag uzinstalet, teica uz vindows diska jabut,bet windows man no neta vilkts! un mobilais nets iet bedu nezinot!

. .., pirms 14 gadiem :

Tev pareizā atbilde būs samaksāt datorspecam!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Vot tas ir varens piegājiens no firmas puses. Ievilkt vadu un pateikt, lai tālāk tiec pats galā! Es tavā vietā to firmeli pasūtītu ellē ratā!!!
Man, kad mājās vilka netu. Džeks pats personīgi uzinstalēja kompī visu ko vajag un vēl pārliecinājās, ka tiešām nets darbojas. Priekš kam tad viņiem maksāt, ja pat nevar pienācīgi servisu piedāvāt!?

pirms 14 gadiem  

. .., pirms 14 gadiem :

Kapēc lai viņam interesētu tavs bardaks kompī? Viņi teu piedāvā internetu. Kompi tev instalē tavs datorspec. Iemācies atšķirt!

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Tieši tā, viņi man piedāvā internetu ar visām no tā izejošajām sekām, bet nevis pliku vadu, kas tiek ievilkts man pa durvīm. Vismaz tā firma, kuru pakalpojumus es izmantoju, paši atnāca, pieslēdza un pārliecinājās vai internets darbojas.

Kaspars Vaicekausks, pirms 14 gadiem :

Piekrītu Aijai A huļiņš viņš saka ka vajag draivu!ja vel netu,tad visu kā nākas lai izdara! bet beigas atradu to prog!tgd vis ok! bet vng ja vins zinaja kadu draivu vajag vareja uzinstalet,jo man paraleli bij mobilais piesalegts!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
tas ko vajadzetu ieinstalet vadetru buut tikla kartes draiveris [LAN], bet par to livas- esmu laimiigs kops taas dienas kas no vinjiem atteicos! viniem tas internets pats neiet stabili, aatrums lens un modems arii ik pa laikam parkarst un atsledz internetu.

pirms 14 gadiem  

Kaspars Vaicekausks, pirms 14 gadiem :

vo vo tev taisniiba! papiros 16mbs/s bet ne suuda!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Spied start, run un raksti cmd. Tālākie skati nav domāti mūsdienu cilvēkam ar vājiem nerviem.
Melnajā logā raksti ipconfig/all
Un pavēsti, vai tur ir informācija par IP adresi. Ja IP adrese ir, tad vai DNS servera adrese ir.
Un vēl pavēsti, vai tikai brauzerim nav nets, vai arī Skaips neiet.
Tālāk atver control paneli, network connections, vai tur ir vispār kāds LAN vai līdzīga ikona. Ja nav, tad tev var tiešām draiveris nebūt. Tad ieliec to slaveno windows disku kafijas turētājā (CD-ROM piemēram) un dodies pie My Computer un uz viņa labo pogu spied un izvēlies Properties, Hardware, Device manager. Listē izvēlies Network adapters. Labā poga, update driver. Un no windows diska vajadzētu viņam ņemt. Ja neņem, tad atkārto un lai velk no neta. Ja tad arī neiet, tad uninstall viņam draiveri, scan for hardware changes, un mēģini vēlreiz no diska, tad neta. Ja arī tad neiet, tad skaties kāds tev tīkla kartes nosaukums, dodies uz ražotāja mājaslapu un novelc īsto draiveri. To tad kā parast

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

kā parastu programmu uzinstalē.

Ja šitais viss tev bija kā ložmetēja kārta, tad meklē kādu specu, kas to izdarīs tavā vietā.

Vilnis, pirms 14 gadiem :

.. ja tikai LAN draiveris tur būs. "tīra" winda ir bezkautkā. Vienīgais, visādos pakaļdarinājumos sabāzts viskautkas. To es par XP..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Paskaties device managerī vai nav kādas jautājumu zīmītes... vairumā gadījumu tā arī ir tā vienīgā problēma, lai neietu nets, pat ja viss ir saslēgts pareizi... ;)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.