Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1922 skatījumi

Sveiki izmantoju zz mobilo i-net modemu 7,2 mb/s

Datori un internets » Internets

Sveiki izmantoju zz mobilo i-net modemu 7,2 mb/s ! bet ja vins ir 7,2 mb/s ! kapec mans lejupielades atrums ir vidēji tikai 120 Kb/s? un zona man ar laba turbo 3g no 65-95% tikla parklajums videji!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

мαґ١s żְ

+1750

 
Tele2 sux, un visi, kas ir iegrābušies ar līgumu uz 2 gadiem ņemot tele2 modemu, tagad pārsvarā kož pirkstos, jo nets raustās, ātrums nekāds, problēmgadījumos tele2 zvanu centra operators 'risina' problēmu 15min telefonsarunā un neko nekad neatrisina. Un ja neņem pieslēguma veidu 'klasiskais', tad arī cenas astronomiskas par patērēto datu apjomu.
P.S.
Un tiem, kas to nezin - 3G ātrums nav atkarīgs no pārklājuma stipruma. Protams, ja pārklājuma nebūs, tad arī neta nebūs, taču ja būs 1 stabs, tad ātrums būs identisks kā ja 2 stabi. 2G jeb GPRS ir savādāk.

pirms 14 gadiem  

Pāvels, pirms 14 gadiem :

Ne visi :D Turklāt, kopš HSDPA modemu nomainīju pret HSPA - esmu sajūsmā. Aizbraucu uz laukiem, ar Tele2 man ir pilns EDGE ātrums (~236), sievas māsa ar LMT bauda 9 kilobitus

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Izlasi tak vienreiz ZZ neta nosacījumus! Tā ātrums ir limitēts uz 1megabitu - attiecīgi, apmēram 120 kb/s
Lielāks ātrums pieejams Tele2 pēcapmaksas interneta pieslēgumu klientiem - vidēji 2-5 megabiti 3G zonā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Tele2 lapā ir diezgan skaisti uzrakstīts:"
Tele2 nodrošina pakešdatu bezvadu interneta pārraides minimālo augšupielādes un lejupielādes ātrumu no galalietotāja pieslēguma punkta līdz Latvijas interneta apmaiņas punktam līdz 9,6 kbit/s, nodrošinot pakalpojuma pieejamību 90% un bojājumu novēršanu 24 stundu laikā. Tele2 negarantē minimālo interneta ātrumu, ja Tele2 tīkls noteiktā ģeogrāfiskā vietā tiek pārslogots diennakts ietvaros (piemēram, masu pulcēšanās pasākumi un vietas) vai ja pakalpojuma saņemšanu kavē Abonenta izmantotās galaiekārtas funkcionalitāte, lietotāja iestatītie datu pārraides ierobežojumi, publiskā interneta resursa noslodze, izmantotais datu apmaiņas protokols vai nelabvēlīgi ārējās vides faktori (piemēram, ārēju elektroiekārtu vai radioiekārtu radītie traucējumi, ēku būvkonstrukciju īpatnības, ģeogrāfiskie, meteoroloģiskie apstākļi)."

pirms 14 gadiem  

JanKa, pirms 14 gadiem :

7.2 Mbps ir teorētiskais maksimālais ātrums, kuru varētu sasniegt sēžot laboratorijā ja bāzes stacija būtu pieslēdzies viens klients.
Dzīvē nav kā kino it sevišķi bezvadu sakaros, un tavi 120KB/s ir diezgan pieņamams ātrums.

Pāvels, pirms 14 gadiem :

Tas nebūt nav tehnoloģijas limits - tas ir ZZ neta limits. Tele2 pēcapmaksas klientiem pieejams daudz labāks ātrums. Pats lietoju to jau vairākus gadus, 3 megabiti ir drīzāk vidējais, nevis ātruma pīķis :)

500

Labākā atbilde
  • -4

    balsis

Ir daudz variantu, kurus variet izvēlēties
http://fawgame.com/?rf=48402e52694b
Nemaz nesagādā grūtības.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.