Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars Zāle

+20

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 2498 skatījumi

Ruteris / LMT Modems

Datori un internets » Internets

Sveiki ! Man ir LMT Birojs 7 ... viss ir ok tik zona ir loti svaka jo majai ir metala jumts , zinu ka ir tads ruteris , ka visn strada isti nezinu , bet vai vinja var ielikt to LMT modema sim karti ( laikam tada pate ka telefonam ) un ar ruteri bus labaka zona un signala stiprums ?

Ja tas ko samurgoju nav tasniba varat luduz pateikt kas ir ruteris , ka tas isti darbojas ? Un vai LMT vai nk kadas citas interneta provaidera kompanijas ir iespejams to ruteri iegadaties lidz 20Ls menesi lai butu nets ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
LMT inets nu nemaz nav no labākajiem,ja ir iespējams tad labāk būtu ņemis kabeļnieku,Man netā ātrums 4 gadu laikā nav pārsniedzis 30kb/sek.Pārejie nesniedzas līdz manai mājai.Stulbi bet citu variantu man nav .Modēms var atrasties arī ārā tikai lai ūdens netiek klāt.man cauru gadu stāveja ārā tieši dēļ sliktas zonas.

pirms 14 gadiem  

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem :

Mobile Partner / Options / Network ... Pie Network Type izvelies WCDMA only , pie Band izvelies kur ir 3 gabali rindina ... Bus WCDMA un HSDPA atrgaitas interneta pieslegumi , vini abi mainas pret pasa gribu , bet daudz atraki ka Tev tagad ir bus noteikti :)

Ja nav signals vai ir loti mazs , bet labaja puse signalam rada WCDMA vai HSDPA tad vienojies tik klat , tas signals nav tik svarigs , pievienoties vajadzetu :)

Tik velejos ko vairak par ruteriem uzzinat ^^ ...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.