Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1680 skatījumi

Internets!

Datori un internets » Internets

Vēlētos painteresēties par šādu lietu kā......man ir aizdomas ka man kaimiņš zog internetu...vai tas ir iespējams???Vienkārši tad kad kaimiņš ir mājās tad internetā gandrīz nav iespējams tikt iekšā un visu laiku ķerās!Varbūt ir iespēja uzlikt kādu bloku kompim,lai neviens kaimiņs kaimiņš netiktu klāt manam netam???

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Drieka

-1360

 
internets + TV - pirmos 3 mēnešus TV ir bezmaksas.
Vispār info par optiku var iegūt šeit http://www.lattelecom.lv/pakalpojumi/24028810811/8cc4c4f3.html

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Visu pirms ,kāds pieslēgums ,kabelis vai bezvadu,kāds operātors?Kabelim tā vienkārši pieslēgties nevar ja nu vienīgi esi izdāļājis līgumā minētos datus,ja ir uzlikts bezvadu rūteris un nav paroles tad ir iespēja pieslēgties.Ir iespējams arī ka kaimiņam ir savs līgums ar to pašu operātoru tad ar var bremzēt,ja kaimiņš lādē lielus apjomus.Daudz precīzāk vari uzdot jautājumu Lattelecom mājas lapā,tur atbildēs tieši speciālisti.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis S - kalns

+611

 
Netēlo detektīvu, sazinies ar savu provaideru, kurš varēs daudz vieglāk nočekot kurš ir pieslēdzies. Iepriekš sarunā, ka tu viņiem uzzvanīsi, kad saks vilkties nets. P.S. Kāds tev interneta pieslēgums?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raivis Zemskis

+2961

 
Pats apskaties apkārt, varbūt iet kur kāds lieks vads, kam nevajadzētu būt :) it īpaši ja iet uz kaimiņa mājām... ja esi drošs ka zog, vadu pārgriez un izgriez kādu metru :) laiciņu būs miers!
kā arī var panākt ka viņu administratīvi soda...

zvani pakalpojuma sniedzējam, kad nets ir nelietojams, lai tie skatās kas notiek... tu jau par to maksā kapēc tev ir jācieš?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja bezvadu internets, tad tam ir iespējams uzlikt paroli.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

A ja ir internets ar wadiņu???:)

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Ja ir internets ar kabeli un esat pārliecināts, ka jūsu kaimiņš par šo internetu nemaksā un ir tam pieslēdzies nelikumīgi, tad griezieties ar savām aizdomām pie pakalpojuma sniedzēja, kas pārbaudīs vai tīklā kāds nav nozadzis kādu neizmantotu IP adresi un nelieto internetu nelikumīgi. Tāpat arī jebkurš internets tiek nodrošināts ar noteiktu ātrumu un cena ir atkarīga no tā ātruma un Jums ir visas tiesības griezties pie pakalpojuma sniedzēja ar pieprasījumu nodrošināt internetam atbilstošu ātrumu

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.