Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1234 skatījumi

MB datorā

Datori un internets » Internets

Gribētu iegādāties bezvadu interneta modemu. Vai kāds varētu ieteikt,kurš labāks? Skatījos ,ka mēneša maksa atkarīga no patētētajiem Mb. Cik vidēji MB mēnesī,ja sēž Draugos un Google? Dziesmas vai ilmas lejuplādēju reti...
Vismaz minimālo apjomu kāds varbūt var pateikt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pāvels

+18781

 
Pieredze liecina, ka pietiek ar kādiem 2-5 gigabaitiem mēnesī, ja izvairās no online radio klausīšanās un ilgstošas online video skatīšanās.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Diezgan precīzi, es arī tā teiktu.
Ļoti atkarīgs no tā, ko dara. Man aiziet ap 15-20 GB. Filmas un spēles nekačāju. Toties šad tad patestēju jaunus Linux distributīvus, klausos radio un sirgstu ar Wikipēdiju un Stumbleupon :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja ir iespēja paņem testā uz nedēļu/divām gan noskaidrosi kā ir ar uztveramību un noslodzi - tā var atšķirties dažādiem operatoriem, gan cik MB vidēji notērē dienā.
Draugos var sēdēt dažādi gan 10min apskatīties kas jauns, gan sēdēt visu dienu - skatīties video, klausīties dziesmas, izskatīt simtiem galeriju. Google jau ar nesēdi, bet meklē informāciju un caurskati mājaslapas un būs liela atšķirība kādas lapas: teksts, attēli, flash, audio, video...

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.