Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2132 skatījumi

Pēkšņi palika lēns DSL internets

Datori un internets » Internets

Labvakar ...

Jau otro dienu , man pēkšņi palika lēns internets ..
lietoju lattelekom DSL

izmērīju ātrumu www.speedtest.net rāda 0.90Mbps bet pēc idejas vaidzēja būt 5Mbps ..

zvanīju uz lattelekom , šie saka ka viņiem ar līniju viss ir kārtībā , palūdza ieslēgt izslēgt to kastīti , restartēt kompi ko protams izdarīju , bet vēljoprojām nekādu panākumu nav ...

neko nelejupielādējo , noskenēju kompi caur antivīrusu ...

Varbūt kāds vairāk saprot ??

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Neklausies daudz ko viņi tur stāsta,tie operatoti daudz lielu nesajēdz(tāds priekšstats rodas),ir pietiekama pieredze ar viņiem. :D:D Katru reizi kā viņiem zvana,prasa,katrs stāsta ko citu.
Dari tā:Piesaki bojājumu.Uz rīta pusi pieteiksi,būs jau klāt tajā pašā dienā.Šādas problēmas rodas viņiem tajos sadales skapjos,tās detaļas īsti netur.Tā vismaz skaidroja meistari.Tā kā zvani augšā,lai brauc un labo,un būs ok.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Drieka

-1360

 
internets + TV - pirmos 3 mēnešus TV ir bezmaksas.
Vispār info par optiku var iegūt šeit http://www.lattelecom.lv/pakalpojumi/24028810811/8cc4c4f3.html

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Skirus

+158

 
Tgd jau pedeja laika ar leto internetu variantu baigi daudzus caakare es ari esmu visadi gajis sudzejies lidz simm man nau nekadu panakumu itka jau daudz ko solija izdarit bet no ta visa solita nekas nebija ispildits ta jau man traki bija un tgd velll trakak ka pat peksni uznak tas laika moments ne pat google ne dr.lv nekur netieku pat skype nepiesledzas ar datoru vis ir kartiba es esmu parliecinats jo masai tiesi tapat ir un sencimm tiesi tapat ir parstarte ruteri nekadu panakumu tikunta ari nau pievieno kabeli panakumu ari nau iejiet cmd parbauda galveno ip parada ka viss ari ir kartiba losst paliek vienmer nullee , kautgan es nezinu kadreiz man bija 13mb sekunde , kaut vai atrums ir vienalga dabon majas lapu parladet jo man paradas ka tada lapa nau , ir pat taaa 13mb un nokritt ka nekur nelaiz lidz pat labakaja gadijuma 0.20mb sekunde atrumu merot speed testa . es ar lielu ceribu ceru ka ieviesiesies liela kartiba saja lietaaa jo tas ikdiena sak jau uz nervviem palikt. galigi jau...

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.