Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liga Mihailova

+151

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1723 skatījumi

Sveiki. Vai 61.04 Mb/s ir daudz vai maz?

Datori un internets » Internets

Iegāju adresē - speedtest.net, uzrādija, ka mans interneta ātrums download ir 61.04 Mb/s, upload ir 42.85 Mb/s. Daudziem no Jums šis jautājums noteikti liekas muļķigs, bet esmu mazliet apjukusi. Kā tad īsti ir, tas skaitās ātrs vai lēns? :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tas ir ļoti ātrs. Lielākā daļa atmiņas karšu neņems informāciju tik ātri pretī, cik ātri tu to vari novilkt no tīkla. Parastam mājas lietotājam tāds ātrums nav nemaz pilnībā izmantojams. Vienīgi, ja tu visu laiku velc filmas un divreiz mēnesī jaunu cieto disku pērc.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

interesanti, kāds neta ātrums līgumā uzrādīts. Provaideri parasti uzrāda max robežu. Bet min limitu līdz šim līgumos neesmu manījis. Var teikt - šoreiz paveicies...un vēl, vai vilks HD TV channels on-line? Vēl mēnesi atpakaļ RU tīklā bij tikai viens, šodien jau pie desmit...

Pāvels, pirms 13 gadiem :

-c-f-b- LTC tas ir ne tikai līgumā, bet pat lapā norādīts

Liga Mihailova, pirms 13 gadiem :

Man ir optiskais internets, bet šo jautajumu uzdevu tapec, ka isti nepazistu tas vienibas! Man likas, ka tas speedtest kludijies un, ka tie 61.04 mb/s skaitas maz, bet tad izradas! Liels paldies par atbildem! :)

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Nu solīts jau tev droši vien, ka LĪDZ 100Mb/s. Man arī te kādas dienas bija lēns nets, es zvanu un saku, ka man lēns nets, kas par lietu. Viņi man pretī jautājumu - cik līgumā rakstīts. Tur rakstīts līdz tik un tik. Viņi man nu jūsu spīdtest rezultāts jau ir tajās robežās. Gandrīz aptaisījos ar visu klausuli rokā. Es saku, tad jau 1kb/s arī ir kā jābūt - atbilde: Nuja!
Bet kopumā jau Telekomam interneta pakalpojuma kvalitāte ir laba.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas jau ir ātrs.Man pēc šitā: http://www.speedtest.net/ rāda download - 5.15; upload - 0.46.Man vēl ir interaktīvā tv,reizēm tiek pieslēgs arī otrs dators un nekas nebremzē.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Artūrs Krapāns

+1719

 
Salīdzinoši ar citiem internet pieslēgumiem tas ir ātrs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man ir 15 Mb/s un tas jau manām vajadzībās ir pilnīgi pietiekoši un es daudz izmantoju interneta piedāvātās iespējas.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.