Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Budweiser

+361

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3529 skatījumi

Pagastu karte

Datori un internets » Internets

Vai ir iespējams iegādāties online karti kurā būtu iespējams atrast adreses meklējot pēc pagastu nosaukumiem un mājas vai ielas nr? Piemēram Alojas novads,Brīvzemnieku pagasts,Lielā iela 5. (pienjemu ka tādas adreses nav,bet tas piemēram)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja ir pieejams internets, tad vari lietot http://www.balticmaps.eu vai http://www.kadastrs.lv
Pirmo var iegādāties arī elektroniskā formātā, par otro nemāku teikt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Jankam visreālākā atbilde šobrīd. Iesaku arī ik pa laikam uzmest aci www.openstreetmap.org , pēc dažiem gadiem būs labāki rezultāti nekā pārējiem. Koncepta dēļ.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
pamēģini šo: http://map.lursoft.lv/

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Bezmaksas adrešu meklēšanu kartē un maršrutu no vienas adreses līdz citai bezmaksas piedāvā Google Maps - http://maps.google.com.

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

Aivi, beidz lobēt Google, Google ir o, bet Latvijai ir daudz labākas alternatīvas, jo vietējie bāleliņi daudz kvalitatīvākas, precīzākas un aktuālās kartes izstrādā. Par D-tiltu šķiet jau reiz teicu, tāpat diezgan bieži sekoju vai Liepājā ir parādījies jaunizbūvētais ceļš: Brīvības iela - Cukura ielas aplis. Balticmaps jau ir, bet Googlē - nav un nebūs tik drīz, Rīgā Juglas ielas pagarinājums, G.Zemgala tilts u.c. Par lauku adresēm, ceļiem utml. nerunājot.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Neesmu Google darbinieks, lai kādu lobētu! Piedāvāju tikai vienu alternatīvu, pie tam bezmaksas un katram pašam ir jāizvēlas, kuru resursu izmantot un kuru neizmantot.

JanKa, pirms 13 gadiem :

Ja tā būtu alternatīvā :) Konkrētajam uzdevumam - adreses atrašanai, kas neatrodas Latvijas lielākajās pilsētās, google ir neizmantojama, tikpat labi rezultāti būs braukājot ar pirkstu pa globusu. Piemērs ar manu dzīvesvietu, tā ir unikāla Latvijā, lai gan ielas ar šādu nosaukumu ir vairākās pilsētas, bet mājas numurs tāds viens vienīgais - google var meklēt krustu šķērsu neko neatradīs, JS būs viens rezultāts - īstais.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Būs jau labi, Janka! Ne jau visiem ir jāmeklē unikālākās vietas un adreses nekurienē. Google.lv ir unikāls resurss, kura pilnveidē var piedalīties jebkuršun tikai no tā, cik operatīvi cilvēki iesaistīsies šajā projektā un veiks nepieciešamos labojumus, reģistrējot savas lauku viensētās un labojot pamanītās kļūdas, jo labāks šis serviss kļūs.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.