Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tu es ipateicis vienu un to pašu, līdz ar to atbilde ir 21. Bet droši vien gribēji zināt ko citu, tātad esi kaut ko uzrakstījis nepareizi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Data_rate_units#Conversion_formula

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
ja meklē labu internetu, tad zināms piemērs: man viena draudzene lieto LMT modema internetu ar lejuplādes ātrumu 250 kb/s un maksā katru menesi 14 ls. bet velvienai draudzenei ir lattelekom interneta pieslegums par kuru viņa maksā 15 ls mēnesī un viņai lejuplādes ātrums ir 8 mb/s, bez mēneša limitiem.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Nu jau salīdzināji rakstāmmašīnu ar ķirbi.

krokijs, pirms 12 gadiem :

kapēc, reals piemērs, man tikai izejot no cilveka jautājuma šķiet ka viņam interesē lmt pieslēgums. tad arī uzrakstiju man zināmu gadijumu uz šodienu. vai viens ir ķirbis un otrs ir rakstāmmašīna, to gan nediskutēšu, tikai ar savu atbildi jautājuma uzdevējam neiesaku ņemt lmt internetu.

Andris, pirms 12 gadiem :

Paldies par ieteikumu ko ieteikt, bet man jau ir LMT modema pieslēgums, jo Lattelecom ierīkošana man izmaksātu paša spēkiem, pērkot un ierokot kabeli 200-300m garumā zemē 50-60ls, bet ar tehniku šķiet pāri tūkstotiem... Un es tā vietā izvēlējos Lmt mobīlā interneta modemu , kuru var dabūt bez līguma par 20ls ar okarti. Protams , ka dārgo okarti izsviedu un paņēmu beztermiņa līgumu.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Kā redzi, tikai racionāli apsvērumi. Visi nedzīvo Rīgā. Lai kā Lattelekoms cenšas, nav iespējams 100% teritorijas nodrošināt. Arī LMT ir tukšie punkti, tādēļ arī viņi piedāvā par velti kādu brīdi testēt. Gan viens, gan otrs uzņēmums ar veselo saprātu domā.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Un es lietoju Bite mobilo netu, 12 megabiti uz leju, 3,5 uz augšu. 9,58 mēnesī. Lūk tas ir reāls salīdzinājums!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.