Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1404 skatījumi

Nepieciešamība pēc Laba (ar lielo «L») hostinga. Kāds var kaut ko ieteikt?

Datori un internets » Internets

Protams, labu un lētu nevar gribēt, bet tādus variantus kā 200 MB par 15 Ls mēnesī arī, lūdzu, nepiedāvāt. Vēlos arī daudz maz normālu cenu.

Ar labu hostingu es domāju sekojošu:
1) Iespēja slēgt normālu, cilvēcīgu līgumu papīra veidā, ar īstu parakstu un īstu zīmogu, nevis to sūda distances līgumu, kurš tāds tualetes papīrs vien ir.
2) Līgumā jābūt minēti arī hostinga kompānijas pienākumi, nevis tikai «mums ir tiesības darīt to un to», bet «klientam ir pienākums ir maksāt». Gribu redzēt līgumu, kur ir abu pušu pienākumi un abu pušu tiesības.
3) Attieksme — kur supporta attieksme ir cilvēcīga, nevis «problēma noteikti ir jūsu galā, varbūt neesat iespraudis interneta kabeli datorā?».

Man uz doto brīdi pie vienas ļoti apšaubāmas firmas hostējas 23 mājas lapas. Reizi nedēļā obligāti kaut kas nojūk un tad neiet neviena lapa un neviens e-pasts, nedz arī normāli pie FTP nevar pieslēgties. Visbriesmīgākās kvalitātes pakalpojumi ar vismazāko juridisko atbildību, ko savā mūžā esmu redzējis.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Deac, Sigmanet, no lētučiem par Nano pēdējā laikā nekādu sūdzību nav.

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Jā, man Nano IT ļoti patika kādreiz. Nu patīk it kā vēlaizvien, bet pēdējais gadījums bija vienkārši ārpus kaut kādām normām. Es palūdzu, lai man iedod 2 dienas vecu logfailu, jo vajadzēja iečekot vienu IP adresi (tiešām obligāti vajadzēja, lieta saistīta ar policiju), bet Nano man teica, ka logfaili aizņemot ļooooti daudz vietas un tāpēc tiek dzēsti katru dienu.

Pēc tā gadījumā man kaut kā ne sevišķi vairs gribas :D Nesaprotu, kāda jēga vispār logfailus turēt, ja viņus dzēš katras 24 stundas.

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Ja tev tik daudz lapas un prasības, tad ieteiktu apsvērt VPS lietošanu, nevis parasto hostingu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

<a href="http://www.hostnet.lv/virtualais-serveris.html?a_aid=pelni&a_bid=2d615481" title="hostnet.lv" target="_blank"><img src="http://s3.doaffiliate.net/7/lv/hostnet_180x150.jpg" alt="hostnet.lv" width="180" height="150" /></a><img src="http://impr.doaffiliate.net?aid=pelni&bid=2d615481" width="1" height="1" />

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.