Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2089 skatījumi

kur iesācējam visērtāk būtu uztaisīt mājas lapu?

Datori un internets » Internets

esmu uzgājis dažādas mājas lapas, kuras piedāvā savu vienkāršo veidu kā uztaisīt savu lapu.
piemēram wix.com ir ļoti vienkārša, bet ja vēlies savu personīgo adresi tad jāmaksā lielas naudas.
vēlos uztaisīt fotogrāfa portfolio lapu -tā tad nekas sarežģīts. un vēlos lai tas ir pēc iespējas vieglāk, bet arī lai nav jāmaksā daudz. vajag lai nav nekas starpā, un ir vārds uzvārds. de - vai vienmēr ir iespēja izvēlēties zem kuras valsts adreses atrodies vai katrai ir savi klāsti?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ar savu .LV domēnu vai .COM adresi nav pārāk daudzu kas piedāvā bezmaksas hostingu, bet ja pameklēt tad var arast arī tādus. Te divi ko es ieteiktu kas hostos tavu domēnu (vai bezmaksas vari apakšdomēnu) pilnīgi par velti, un atbalsta PHP MySQL un e-pasta hostingu par velti.

Ja biedē ārzemes, tad izmanto LV bezmakasa hostingu

http://www.LV-index.net/Bezmaksas-Hostings.htm ★★★★★
10GB | 100GB + auto instalētājs WordPress, PHP Foto albumiem, Forumiem un par e-Veikaliem + bezmaksas dizaini un lapu konstruktors iesācējiem.

www.eLATVIA.net ★★★★
250MB uz diska par velti | 5GB datu apjoma ierobežojums mēnesī

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Esmu izmēģinājis daudzus saitus, šis ir pats labākais ir http://www.weebly.com/link/swLPea

Cenas normālas, lūk mans saits uz weebly http://pecuniat.com

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

To veidu un iespēju kā veidot mājas lapas iesācējiem ir daudz un dažādas. Es personīgi sākumā izmantoju Xara Web Designer. Pašlaik esmu daudz maz apguvis visus pamatus un taisu visu pats. Bez tā visa Tev tāpat ir jārēķinās ar kādiem 20 ls(maksājot par hostingu un domēnu uz gadu(citi piedāvā iespēju maksāt katru mēnesi bet tas sanāks mazliet dārgāk). Hostingu un domēnu iesaku pasūtīt šeit http://area.lv/clients/aff.php?aff=058. Ja gadījuma kaut kas nobrūk tad vari jebkuras diennakts laikā viņiem rakstīt un viņi šo problēmu novērsīs uzreiz. Un protams ka vari izvēlēties tikai tur mainās cenas ja piem. ņem .com tad tas sanāks mazliet lētāk kā .lv

pirms 12 gadiem  

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 12 gadiem :

area hostings nav tas labākais, bet atbild ātri. :)

Jevgenijs Fiļippovs, pirms 12 gadiem :

Un kāds ir labākais hostings un uz kādiem pamatojumiem? Es personīgi jau vairāk kā gadu esmu patstāvīgais klients tieši area hostingam jo mani apmierina pilnīgi viss pie viņiem. Pat uzrakstot lētākais hostings google.com parāda citas hostinga firmas kurām visu sarēķinot kopā sanāk pat dārgāk nekā ir area hostingam. Un visa gada garumā ne vienu reizi nav bijusi neviena tehniska problēma. Viņi man pat sniedza konsultāciju par dažām lietām, kas nebija saistītas ar hostinga jautājumu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Netēlo slinķi. Paskaties ieptiekšējos jautājumus par šo tēmu. Tur atbilžu pietiekami.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ļoti profesionāls un lēts risinājums!
https://www.intec.lv/

Ja nav grūti, aizsūti šo arī saviem draugiem!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis

+880

 
Ja esi gatavs maksāt pāris desmitus latu, tad apskati šo http://bit.ly/L27f1t , iegūsi vairāk kā 70 individuālus dizainus (wordpress), no kuriem kādi 5 - 10 ir tieši fotoblogiem, foto mājas lapām un atstās ēnā daudzus lv fotogrāfus, ja ne pat visus.
Ja negiribi maksāt un ar IT esi uz jūs, tad vienkārši ieej wordpress.com un aplūko bezmaksas dizainus. Vispār wordpress ir ļoti laba platforma, viegli uzlabot seo (pozīciju google rādītājos), viegli uzturēt, atjaunināt u.t.t.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
portfolio var uztaisīt viegli un vienkārši ar visu adresi un mājaslapas atbalstu - tas pat nemaksā īpaši dārgi ( pat pats Tev par sviestmaižu cenu varu uztaisīt) un ir kreatīvi. Nez vai dažādi bezmaksas veidotāji Tavu portfolio padarīs acīm tīkamu, jo jau bezmaksas pazemina tavu cenu kā fotogrāfam. Bet ja tas neņem lomu , izmanto topašu seno labo http://ucoz.com ar piedāvātajām iespējām - nav vajadzīgas dižas programmētāja prasmes un klāsts ir liels - turklāt var sakabināt ar čivinātājkontiem (draugiem.lv, twitter , facebook...) ja ir vēlēšanās...

portfolio ir kā CV - tas norāda uz profesionalitāti, tapēc neieteiktu to veidot bezmaksas veidotājos.

Par adresi varu pateikt to, ka http://nic.lv piedāvā katram Latvijas iedzīvotājam bemaksas saņemt domēnu "nosaukums.id.lv" tas nozīmē to, ka vari izveidot sava portfolio adresi piemēram "ivars.magone.id.lv" vai arī kādu citu, kura b°ūtu brīva - vienīgais ir tas, vai bez programmēšanas zināšanām spēsi pieslēgt dns kontus un sasaistīt IP

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Stiivs

+1223

 
ucoz.lv

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.