Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1086 skatījumi

vai interneta firmai ir tiesības liegt akcijas piedāvājumu kādas konkrētas mājas iedzīvotājiem? Mums piedāvā augstāku cenu kā citiem.

Datori un internets » Internets

Mums tiek piedāvāta cita, daudz augstaka cena kā citiem, jo mūsu mājas iedzīvotājiem akcijas preces netiekot piedāvātas. Vai tas ir likumīgi?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Drīkst, akcijas piedāvājumi nav labdarība, bet gan mārketings, precēm, kuras labi tirgojas, cenas pazeminātas nekad netiek, tas attiecas ne tikai uz produktu iegādi, bet arī uz pakalpojumiem. Ja jūsu mājā visi jau izmanto konkrētā uzņēmuma piedāvātos interneta pakalpojumus par konkrētu nolīgtu cenu, tad uzņēmumam nav nekādas intereses un pienākumu jums piedāvāt mazāku cenu vai tādu pašu cenu, kā blakus mājai, kurā dzīvo cilvēki, kas vēl nav šī uzņēmuma klienti, izmanto citu interneta pakalpojumu sniedzējus un uzņēmums vēlas agresīvi iekarot tirgu un palielināt savu klientu skaitu. Tā, ka viss ir likumīgi! Ja pakalpojuma cena neapmierina, vienmēr pastāv iespēja no pakalpojuma atteikties vai sabuntot kaimiņus un kolektīvi piedāvāt aiziet no pakalpojumu sniedzēja, ja cena netiks samazināta, bet vai uzņēmums to darīs vai nedarīs ir paša uzņēmuma ziņā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
pec diskriminācijas skatoties, cenai nevajadzētu mainīties, bet ja mājas iedzīvotāji ir parakstijušies vai kā savādāk nolēmuši , ka reklāmas lapiņas ar atlaidēm internetam nevēlas redzēt savās pastkastītēs, tad attiecīgi firma var uz tā pamata atlaides nepiedāvāt konkrētai kāpņutelpai vai mājai.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

atvainojos-neredzeeju, ka runa ir par internetu... tev vajadzeetu pajautaat pateereetaajtiesiibu paarstaavjiem-paskaties guglee pateereetaaju tiesiibu taalruni savaa pilseetaa un droshi zvani un jautaa!

pirms 12 gadiem  

Salvis ★ Dāvids, pirms 12 gadiem :

es vienkaarshi sapratu, ka runa ir par firmu, kura piedaavaa savus pakalpojumus internetaa... bet tagad sapratu, ka runa ir par interneta ieriikoshanu, jaa?:)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja ir viena prece, piemeeram internets 10Mb/s cenai jaabuut vienai. taa ir diskriminaacija...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Protams, ka ir tiesības. «Mana firma — kā gribu, tā daru.»

Ja runa ir par internetu, tad, iespējams, tavā mājā tas ir dārgāks, jo ievilkt viņu tur bija sarežģītāk. Tāpēc arī cena pacelta, lai ātrāk atpelnītos.

Bet nu katrā ziņā nekur nav liegts tirgot vienu un to pašu preci vai pakalpojumu par dažādām cenām.

pirms 12 gadiem  

Salvis ★ Dāvids, pirms 12 gadiem :

ja ir viens uznjeemums-tad katram pakalpojumam ir jaabuut vienai cenai, ja tiek maksaati visi nodoklji un viss ir valsts limumdoshanas ietvaros. Jaa-cena var mainiities, bet nevar buut taa, ka puishiem koshlene maksaas 50 santiimi, bet meiteneem 34 santiimi... zheel ka nepateica kas taa par preci vai pakalpojumu...

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Puišiem un meitenēm — tā jau ir diskriminācija. Diskriminācija ir nelikumīga. Tieši tāpēc tā tiešām nevar būt.

Bet tiesības pārdot savu preci par dažādām cenām dažādiem cilvēkiem, tai skaitā mainīt cenu kaut vai ik pēc stundas, manuprāt, aizliegts nav.

P.S.: Protams, neesmu izlasījis visu likumdošanu no sākuma līdz beigām, bet pirmā dzirdēšana, ka tā nedrīkst darīt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

par kādu preci iet runa?

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.