Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nevajag nemaz HD skatīties, lai YouTube raustītos. Nesen vienam kaimiņam pārinstalēju kompi un ņemot vērā to, ka kompis ir svaigi pārinstalēts, uz 2.2 Celeron (viens kodols) un 512 MB RAM YouTube video raustās. Ja nekustina peli, tad gan līdz 360p iet normāli. Noteikti kompis nevelk.

Ja nespēlē spēles, var likt Linux virsū un daaaafiga ātrāk ies. Man uz paveca portatīvā stāv Linux ar XFCE, tiek izmantoti aptuveni 90 MB RAM un viss vienkārši lido kā uz jauna kompja.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

linux ir linux, es personīgi esmu mēģinājis pāriet uz linuxu reizes 3 laikam, bet nevaru pēc windowsa sevi pie viņa pieradināt :DD

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nu jā, pieradums ir stipra lieta. :) Turklāt, jāskatās, kādu softu tu izmanto. Bieži vien uz Linux alternatīvu nav (nu ir, bet sūdīgas). OS izvēle tomēr paliek katra paša ziņā, tas gan.

«На вкус и цвет товарищей нет.»

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nu jā... miljardieri liek mums pirkt jaunas mašīnas, vecajām liedzot normāli funkcionēt :) paši laikam autā ka vēl šodien uz win xp normāli var strādāt, tad nu arī griež nost lēnām, diemžēl... man ar tas pats.. ap1 gigu operatīvā, herci pāri pa 2 bet video no yutube nav skatāms.. un tas sākās salīdzinoši nesen, pat kompi neaiztiekot, ja saprotat, vnk yutube video sāka raustīties...sviests :(

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liec vecāku flashplayer. Ir tā darīts un bija ok.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Pārāk vājš kompis?

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

PC veiktspēju visticamāk varētu iespaidot ja viņš skatās HD formātos youtubes video materiālus un ir vāja mašīna un itsevišķi ja vēl caur googli, jo google pati par sevi rij daudz resursus. Bet tas varētu būt viens no pieņēmumiem.

Jānis, pirms 12 gadiem :

caur ko tad ir labāk skatīties?

Elvijs Englants, pirms 12 gadiem :

kompis nav no tiem atrakajiem, bet visu laiku gaja labi.. neskatos es vinus hd...

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Viss kādreiz labi gāja. Kādreiz man uz 733 MHz kompja spēles arī labi gāja. Bet laiki iet uz priekšu un programmatūra atjaunojas, pie kā nāk klāt papildus prasības pret arvien jaudīgākiem datoriem. Tas ir normāli. Maini datoru.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.