Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 613 skatījumi

Vai es varu ar MS Outlook nosūtīt aptuveni 70 000 epastus no savas datubāzes?

Datori un internets » Internets

Man ir sava datu bāze un serveris Norvēģijā, vai es varu nosūtīt ap 70 000 epastiem no MS Outlook un netikt noflagots kā spams vai nobanota mana IP? Tas nav domāts kā spams, bet reklāma noteiktai mērķauditorijai.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Pāvels

+18781

 
Viennozīmīgi tiks noflagots un nobloķēts. Starp citu, ņemot vērā faktu, ka mērķauditorija ir šaušalīgi liela, Tev vajadzētu iepazīties ar likumu par reklāmām (neatkarīgi no auditorijas) un to izsūtīšanu internetā. Ja mērķauditorija nav uz reklāmām pieteikusies, tas ir spams un tas ir pārkāpums.

pirms 12 gadiem  

ivarsi, pirms 12 gadiem :

Pilnībā piekrītu Pāvelam

Artis Upenieks, pirms 12 gadiem :

Spams sākt skaitīties ar 10 nesankcionēto reklāmas sūtījumu, bet jau ar pirmo reizi tas ir kaitinošs un ja tu gribi tiem 70k izsūtīt, ka viņiem ir iespēja kaut ko nopirkt no tevis, un viņu e-pastus tu esi dabūjis caur kreisiem kanāliem, tad 1 varbūt nopirks, bet 69999 nekad pie tevis neko vairs nepirks.

Tā ka padomā vai ir vērts visu sačakarēt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.