Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

gurkis tomats

+20

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1992 skatījumi

Kur var atrast meistaru vai servisu, lai uzstaditu ruteri Riga?

Datori un internets » Internets

Man neizdodas pieslegt ruteri portativajam. Meginaju izmantot instrukciju, bet ta ir anglu valoda un tur bija doti vairaki varianti, lai gan nezinaju,kurs tad ir istais. Ka ari meginaju caur 192.168.0.1 bet ari neka. Tad ir inernets,tad atkal pazud. Pec vairakiem meginajumiem atmetu ar roku un izlemu atrast meistaru, bet interneta nevareju atrast. Vai ir kads,kas varetu ieteikt meistaru(vislabak,lai tas butu serviss) atnakt un saitaisit? Un cik tas maksa?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

-6290

 
Pa pāris latiem varu nokonfigurēt, vai pa 5Ls pamācīt arī pašu kā to izdarīt. Bet ja nespēj pat nosaukt routera modeli un interneta pieslēgumu tad tādam cilvēkam internetā nav jālien VISPĀR!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aicis

+10511

 
Ja Tev ir Lattelecom internets, tad nospied un paturi 3 sekundes(vai kamēr izslēdzas) Reset podziņu uz maršrutētāja un pēc restarta internetam vajadzētu darboties jo Lattelecom internets darbojas ar rūpnieciskajiem iestatijumiem(pēc noklusējuma), citādi jādomā, ka kļūda ir datorā nevis maršrutētājā.
Ja tev nav Lattelecom internets, tad palīdzību prasi attiecīgajam operatoram, jo katram no viņiem ir citādi iestatījumi uz maršrutētāja un pat ar perfektām valodas zināšanām pats tos neuzminēsi.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Bet ja baidies, ka operatora meistara izsaukums dārgi maksās tad sarunu sāc ar: "Vēlos atteikties no Jūsu interneta, man viņš man nedarbojas"

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis

+11264

 
Meklē labāk privātos meistarus nevis firmas. Vairāk par 5 Ls par šādu darbu diez vai kāds privātais paprasīs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Nu ja Interesē un ir aktuāli par adekvātu ciparu varu tev to izdarīt. Atkarīgs no ceļa izdevumiem, kurā Rīgas rajonā mitinies.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man majas ir tada pasa problema bet man kkas ar pasu datoru itka, jo dators atrod wi-fi savienojumu bet es nevaru pieslegties dators izmet logu labaja apakseja sturi ar uzrakstu - datora iestatijumi neatbilst tikla prasibam.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Interneta pakalpojuma nodrošinātājs var atsūtīt savu meisteru. Parasti tas maksā daudz dārgāk par pašu rūteri. Varbūt vienkārši atrodi kādu čomu, kas māk lasīt angliski?

pirms 12 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Pirmais solis.
Piezvani savam interneta operatoram un paprasi cik tas maksā.Kad man ierīkoja kabeļtelevīziju palūdzu ,lai viņi paši visu savieno un neatceros ,ka tās būtu bijušās vērā ņemamas izmaksas.
Pakalpojumu sniedzējam vajadzētu būt ieinteresētam ,lai viņu klients ir apmierināts,No tādas pozīcijas vajag ar viņiem aprunāties.Ja dzīvo Rīgā tad konkurentu viņiem netrūkst ;)

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Ir atšķirība, vai to dara "pie viena" vai tas ir speciāls meistara izsaukums. Piemēram izsaukt Lattelecom meisteru tikai tāpēc, lai tas uzliek Tavu rūteri maksā 40 latus. Ņemot vērā, ka rūteri maksā 2x mazāk... Saprotams, ja meistars būs uz vietas veicot pieslēguma ierīkošanu, šādu darbu paveiks bez maksas.

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Taisnība! Benzīns dārgs ,laika nav utt ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.