Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2060 skatījumi

Es gribu pieslēgt WiFi ruteri, bet tagad man stāv parasts modems.Man nekas nav jāmaina nekur tikai jāpieslēdz rūteri modema vietā un viss?

Datori un internets » Internets

Pirms 11 gadiem

Piem ja es negribu atteikties no dsl tad man tikai japiesledz pie modema?

Romāns★ Zavadskis, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

dakteris.eu

+2820

 
Modēms un Rūteris ir divas dažādas lietas. Modemam internets atnāk pa telefona līniju. Rūterim internets atnāk pa interneta līniju. Ja tu domā atteikties no DSL interneta un pieslēgt parastu internetu, tad modemu vari, vienkārši, mest ārā (vai atdot lattelecom puišiem, ja tev ir Lattelecom DSL). Ievelkot parastu internetu, vienkārši spraud klāt rūteri, nokonfigurē un lieto.

pirms 11 gadiem  

dakteris.eu, pirms 11 gadiem :

Savukārt, ja tu negrasies atteikties no DSL (telefona līnijas) interneta, tad rūteris nav jāliek modema vietā, bet gan AIZ modema, pie vienas no modema interneta izejām. Tad tev būs abas ierīces. Ķēdīte ar modemu šāda: Atnāk internets pa telefona līniju -> tas pieslēgts pie modema -> no modema iznāk ārā 2 (vai 4) interneta vadi. -> pie viena no vadiem pieslēgts rūteris -> datori var ņemt internetu no rūtera vai arī pa taisno no modēma ar vadu.

dakteris.eu, pirms 11 gadiem :

Ja jūs atsakaties no DSL interneta un pieslēdzat parastu internetu, tad ķēdīte ir šāda: atnāk internets pa parastu CAT5 vadu -> tam galā rūteris un viss -> visi datori ņem internetu no rūtera.

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

-6290

 
Vispirms ir jāsāk domāt. Ar galvu nevis dirsu. Un tad vienkārši "kompja vietā" pieslēdz routeri. Ja ir tik tups ka neko nesaprot tad gan ieteiktu samaksāt kādam kas zin ko darīt.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.