Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 991 skatījumi

Paypal (preces izcelsme)>>>>?

Datori un internets » Internets

Sveiki, lieta tāda, ka no Ķīnas pasūtiju preces, atnāca paciņa caur pastu , bet pastkastītē atradu Muitojamo pavadzīmi, zvanīju uz VID , viņi man atbildēja ka vajagot pilnu paypal izrakstu, bet es par preci maksāju nevis kā e-bayā , bet caur paypal privāti un tagad paypal kontā neuzrādās preces un tās vērtības tikai summa ko esmu sūtijis. Tātad kā lai es tagad pierādu VID ka par savu pirkumu esmu samaksājis šādu naudas summu???

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

latvis

+1561

 
Visizplatītākie gadījumi, kad tiek prasīts maksājuma izraksts un avots ir, ja sūtījuma vērtība ir norādīta līdz tiem 15EUR, bet pats sūtījums ir teiksim Iphone 5 vai televizors, tad protams, ka muitas darbinieki nav muļķi un piemēros ievedmuitas nodokli. Ja tiek sūtītas vērtīgas preces no 3. pasaules valstīm ir jānorāda korekta summa, vai vismaz jāsadala maksājumi pa daļām un noformēt sūtījumu kā paraugu ar mazāku vērtību, tādējādi arī tas nodoklis būs mazāks.

Lai nu kā, tavā gadījumā, brauc uz Lidostas pasta nodaļu ar izprintētu konkrētās preces maksājumu (iesaku katram gadījumam izprintēt paypal maksājuma vēsturi). Lidostas muitas nodaļā tev liks uzrādīt avotu, kur ir pieejama preces cena, tad tiks salīdzināta ar maksājumu tavā paypal vēsturē. Ja avotu nevari norādīt, saki ka neizmantoji interneta veikalu, bet gan veici maksājumu pa tiešo uz uzņēmuma paypal kontu, iepriekš vienojoties ar pārdevēju. Ja sūtījums nav mērāms tūkstošos, tad lieki uztraukties, arī tur strādā tikai cilvē

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Njā, dēļ 20 eiro vērtas figņas cilvēkam jādzenās uz lidostu ar kaut kādiem printējumiem ... Tāds ergonomiskums tikai pie mums ir. Nu labi, otrpus okeānam arī. Būtu mācījušies no Jaunzēlandes, kur nekāds birokrātijas nav, vienā web portālā JEBKO var nokārtot.

Romualds Vamvūrī, pirms 11 gadiem :

Hā! 20€ nav apliekama ar nodokli. Ja nemaldos, nodoklis sākas no 25 Ls.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Paypal izrakstā uzrādās maksājuma saņēmējs. Uz paciņas arī jābūt tam pašam saņēmējam, kas paku nosūtijis. Un priekš kam tev VIDs? Jābrauc atmuitot un viss, vai ne?

pirms 11 gadiem  

Andris Kalnins, pirms 11 gadiem :

Nu tur tā lieta uz paciņas manuprāt ir jābūt arī cenai, bet man VID iedeva e-pastu uz kuru , es varu sūtit to info, aizsūtīju izrakstu, bet tur saka ka nederot , vajag kā e-bay , kad paypal uzrādās preces ar apraktiem un summam....

Andris Kalnins, pirms 11 gadiem :

Un sanāk ka tā paciņa ir pastā ir tikai tam VID jāpierāda preces vērtība, tad šie pasaka pastam ka var izsniegt pacinu un tur uz vietas samaksaat to PVN...

Romualds Vamvūrī, pirms 11 gadiem :

Nezinu... Kad man pienāk paka, man atsūta paziņojumu, ka jābrauc uz pasta nodaļu (norādīts ziņojumā) ar maksājuma apliecinošu izdruku. Es izprintēju visu kas attiecas uz to (paypal, ebay u.t.t.), braucu uz to pasta nodaļu, kas ir pie lidostas, tur pat atmuitoju (tur viņiem ir muitas postenis), viņi salīdzina, es samaksāju muitas nodevu un viss - paka rokā. Nevajag nekādus VIDus.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.