Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1002 skatījumi

kā pareizi lietot RecoverMyFiles

Datori un internets » Internets

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Visas tās programmas, tai skaitā RecoverMyFiles, ir briesmas. Esmu izmēģinājis piecus gabalus:
1) RecoverMyFiles
2) EaseUS Data Recovery
3) Recuva
4) Stellar Phoenix
5) kaut kāds kreisais, kura nosaukumu vairs neatceros.

Man bija tāda situācija, ka netīšām sāku Windows instalāciju (bez deep format) uz cietā, no kura aizmirsu izkopēt failus. Līdz ko par to atcerējos, uzreiz izslēdzu kompi instalācijas vidū, ieliku cieto citā kompī un 4 dienas, 24 h diennaktī laidu tos 5 softus. Viss, ko es galu galā dabūju, bija mape ar kaut kādiem 140000 failiem, no kuriem puse negāja, pusei bija bojāti nosaukumi, kā arī daļa no tiem failiem vispār bija no aizvēsturiskām partīcijām.

Rezultāts: es iegūstu kaudzi ar datiem, kuriem fiziski cilvēks nav spējīgs iziet cauri un izšķirot, jo nav saglabājusies ne hierarhija, ne jēdzīgi failu nosaukumi.

Es zinu, es tevi neiepriecināju, bet ja tas datu nesējs bija HDD, nevis atmiņas karte vai flešs, tad par failiem vari būtībā aizmirst.

pirms 11 gadiem  

Oto , pirms 11 gadiem :

Arī vēl līdz šim neesmu atradis failu atjaunošanas softu, kas būtu pietiekoši ērts. Katrā ziņā process nekad nav ātrs, īpaši pēc format. Jārēķinās, ka pēc format, nekādu struktūru arī neatgūt, jo tā ir zaudēta. Pie tam failus jāsakabina ir pēc tam kopā(kā puzli) un ja izmētāti pa disku(disks bijis stipri fragmentēts), tad vēl jo grūtāk. Tā kā pēc format vislabāk darbosies tikai selektīvi atjaunot svarīgākos datus bildes, dokumentus, kuru formātus atjaunošanas programma saprot.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
If possible, save then install the Recover My Files installation program on a drive other than the one on which your files were lost.
http://www.recovermyfiles.com/computer-data-recovery.php

Tātad tipiskā situācijā tu nedrīksti izmantot to datoru uz kura ir pazudušie faili, bet tā cietais disks jāpieslēdz citam uz kura izmantosi šo programmu.
Bez tam virknē gadījumu vēl jābūt tikpat lielam kā tas no kura failus gribi atjaunot, tukšam diskam.

pirms 11 gadiem  

Ego , pirms 11 gadiem :

Jā, vispirms vēl 69.95 USD jāsamaksā ;)
Evolution mode nevar saglabāt failus

Ego , pirms 11 gadiem :

Vispirms bija domāts - pirms failu saglabāšanas.

Es gan ņemtu kādu bezmaksas programmu ar kuru izveidot diska kopiju un tikai pēc tam tai rīdītu virsū visu kas pie rokas gadas

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

o-f-ig-e-t-j!!! pilns nets ar HDD DISC IMAGE veidotājiem - Paragon, ACronis, nu toč, hohma, pa pilno! un Tu, Ega, ar esi no šitās pašas teorētiķu šlakas. pamatoju - praktiķis ieteiks softu. Tavas runas grozās ap naudu, kura jāizmet. secinājumi prasās...

Ego , pirms 11 gadiem :

Jā, es datus par velti neatjaunoju.
Savukārt no taviem spriedelējumiem vispār nav jēgas.

Ego , pirms 11 gadiem :

Nu atjauno viņam tās pazaudētās paroles - domāju gan ka tu to vispār neesi spējīgs izdarīt. Ne par velti, ne par samaksu

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Noskatoties pamācošu video vai izlasot lietotāja pamācību. Vienīgais ko var izdarīt tiešām nepareizi ir atjaunot failus uz tā paša diska kā rezultātā pārraksta failus, kurus vēl bija iespējams atjaunot.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.