Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Iveta Krasko

+17

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1063 skatījumi

Dators neatrod rūteri.

Datori un internets » Internets

Labdien, lieta tāda , ka pirms dažām dienām rūteris (TL-WR841N) pārtrauca padot internetu ( parasti ,kad tā notika pietika ar rūtera pārinstalēšanu un , tad internets kādus dažus mēnešus bija, bet tagad mēģinot pārinstalēt, dators neatrod rūteri( saka, lai pārbaudot rūtera modeli). Jāpiebilst, ka visi vadi saslēgti pareizi, arī visas lampiņas, kam jādeg deg, un arī ,ja neta vads ir ielikts datorā pa taisno internets ir. un vēl ko ievēroju, ka , kad pievienoju rūteri rāda , ka neta nav lidz mājai. Tātad jautājums , kas varētu būt pie vainas?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Neko nesaprotu... Kāpēc kaut kas ir jāinstalē? Kāpēc jāzvana pakalpojumu sniedzējam?

Atzīšos, ka es varbūt kļūdos, jo nesapratu gandrīz neko no tā, kas rakstīts jautājumā, bet no tā, ko sapratu, varu izsecināt, ka internets bez rūtera starpniecības darbojas, tātad pie vainas ir rūteris, no kā izriet, ka pakalpojuma sniedzējam zvanīt nevajag, jo tā nav viņa problēma, ka kāda no jūsu paša pirktajām iekārtām neiet.

Otrkārt, pirmo reizi dzirdu, ka kāds instalē rūterus. Pieņemot, ka ar to nav domāta firmware pāršūšana, tad es nezinu, kas ir rūtera instalācija, bet to arī darīt nevajag.

Atgrieziet rūteri uz rūpnīcas iestatījumiem, izmantojot (visticamāk, pieturot) reset pogu, nokonfigurējiet pa jaunu (lai gan jāiet arī bez konfigurēšanas) un lietojiet. Ja nedarbojas, metiet ārā un pērciet citu rūteri.

«rāda, ka neta nav lidz mājai» — šo daļu nesapratu vispār.

Atbildot uz jautājumu, kas varētu būt pie vainas — 1) rūteris vai 2) pačkords no rūtera uz datoru.

Lai veicas!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu vēl varu ieteikt atrast otrā pusē rūterim mazu caurumiņu,tajā ar tievu priekšmetu ( sērkociņu,saspraudi ) nospiest uz dažām sekundēm un tad sākt visu instalēšanu no sākuma. Ja tas jau ir darīts, var tak izmantot arī telefona pakalpojumus un piezvaņīt uz to Baltkom,kaut no pieredzes zinu,ka apkalpojošā firma būs beigās Balticom.Lai izdodas !

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varbūt nevajag neko pārinstalēt, ''izslēdz'' no barošanas to rūteri uz 2-3 min. un pieslēdz atpakaļ. A no kurienes Tavs rūteris vispār ņem signālu ? Varbūt tas ''devējs'' nav samaksājis par pakalpojumu vai liedzis Tev piekļuvi . Vai uzlicis paroli,ja izmantoji viņa i-netu bez atļaujas. Paskaidro smalkāk.

pirms 9 gadiem  

Iveta Krasko, pirms 9 gadiem :

Mēģināju gan atslēgt no barošanas, gan restartēt nekas nemainas. Internetu ņemu no vada Baltkom( manis pašas un viss ir samaksāts), kā arī Baltkom ir informēts par to , ka tiek izmantots rūteris, no viņiem nekādas pretenzijas( vismaz man zināmas) nav saņemtas

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.