Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis

+5369

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 872 skatījumi

Vai Latvijā var kaut kur iziet webināru web dizaina, office,programmēšanas, 3d modelēšanas kursus un tam līdzīgus?

Datori un internets » Internets

Webinārs (Web konference ) kad nav jābrauc no vienas pilsētas uz otru lai tiktu uz kursiem bet gan var iziet kursus pie datora ,piemēram cilvēkiem ar ierobežotu rīcībspēju (kuriem grūti izkļūt no mājas) , vienkārši ļoti aizņemtajiem cilvēkiem, utt!

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Par šādiem kursiem Latvijā nav dzirdēts, iesaku labāk meklēt kursus angļu valodā, būs plašākas iespējas un daudz vairāk un aktuālāku informāciju varē iemācīties. Sertificēti online kursi dažādās jomās http://alison.com/ mācības bez maksas, jāmaksā tikai par sertifikātu, kas arī nav dārgs.
Papildinformācijai - ātri un vienkārši kā arī bez maksas mājaspalu var iemācīties šei http://api.hostinger.lv/redir/5007215 plusā var izpētīt un apgūt dažādas mājaslapu izveides sistēmas sadaļā "Automātiskā uzstādīšana"

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.