Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Niks

+40

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1896 skatījumi

Ka atrast cilveku Interneta tikai pec varda? (Ja zin vina izkatu)

Datori un internets » Internets

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas jau ir atkarīgs no ļoti daudziem faktoriem, pirmkārt, no vārda popularitātes, otrkārt, no šīs personas aktivitātes internetā, vai šai personai ir profīli populārakajos sociālajos tīklos, draugiem.lv vai facebook.com vai instagram vai twitter konti. Ja cilvēki sauc Jānis, tad diezin vai, ja vien šis Jānis nav īpaši aktīvs fotogrāfiju licējs savā anketā ar simtiem sekotāju, tad praktiski neiespējami. Ja jums par personu ir zināms kas vairāk, tas jau palielina jūsu izredzes, piemēram, draugiem.lv ir iespējams meklēt pēc vārda un citiem parametriem, piemēram, pilsētas, kurā anketa ir reģistrēta. Tāpat arī google.lv ierakstot vārdu un profesiju, jūs atradīsiet precīzākus rezultātus, nekā tikai vārdu, ierakstot vārdu google.lv meklētājā, nospiediet attēlus, un skatieties pie attēliem. Protams, tas viss būs veltīgi, ja persona jums būs nosaukusi izdomātu vārdu.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Gedvarde

+1676

 
Vieglāk, ja zini arī personas dzīves vietu (ja tas profilā ir norādīts (teiksim draugiem.lv)), tad var meklētājā rakstīt vārdu un pilsētu. Savādāk diezgan sarežģīti.. Laba ideja - meklēt pie iespējamām kopējām paziņām draugu lokā.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
mēģini izmantot reverse image mekletaju: https://images.google.com ja ir pieejama meklejama cilveka bilde, tad vari to salidzinat ar tadu pašu jau internetā atrodamu, un varbut tas tevi aizvedis uz kadu lapu kur ir pieejama vairak informācija.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Meitene

+1032

 
Papildinot Aivi, varu piebilst, ka meklēt var nākties ilgi un dikti, ja sociālajos portālos meklē tikai pēc vārda un pārskati attēlus. Var arī meklēt kādu citu cilvēku draugu lokā, kuri šim cilvēka varētu būt tuvi vai pazīstami.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.