Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kārlis Gributs

+144

 
  • 5

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1180 skatījumi

Mājaslapas izstrāde freelancer

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Labdien.

Varbūt kāds var ieteikt kur vērsties pēc palīdzības mājaslapas izstrādē, kur vienuviet apgrozas web dizaineri ? Arzemēm ir tāda lapa kā freelancer.com vai mums arī ir kaut kas līdzīgs ? Tur pārāk daudz indieši un ķīnieši kas domā, ka māk bet īstenībā nemāk.

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varu palīdzēt ar mājas lapas izstrādi. Ienāc www.topdizains.lv

pirms 3 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tagad ir diezgan populās serviss upwork.com tur arī ir daudz frilanseru no Latvijas. Bet es tomēr iesacītu atrast komandu nevis vienu frilanseri. Jo rēti kad viens cilvēks ir labs dizaineris un vienlacīgi labs programetājs, fron-end izstrādājs, menedžeris, kopiraiters, reklāmas specialists utt.
Piem. mūsu studij www.smarti.lv pie katrā projekta ir iesaistīti minimum 4 cilvēki bet beižāk 6-8. Katrs dara savu darbu kur viņš ir specialists.. un tad ir labs rezultāts.

pirms 3 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja nav noslēpums kāds ir uzdevums aprakstot mazliet sīkāk par "mājaslapas izstrāde" jo 6500eur, tā nav parasta mājaslapa pat pie prestižākajiem LV izstrādātājiem. Īsti neticu, ka to pašu pat kādas cits izdarīs par 200 naudiņām.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ķīniešu un indieši nemāk izstrādāt mājaslapas? Tad nau gan sasmējos. Mūsdienās Silikona ieleja un Londona ir pilna ar telekomunikāciju un programmēšanas speciālistiem no šīm divām valstīm. Darbadevēji ar prieku sponsorē viņiem vīzas, jo līdzvērtīgus speciālistus ASV un Lielbritānijā atrasa ir pagrūti. Mans paziņa no Indijas arī jau 11 gadus kā Londonā, strādā viens pats, uztur divus bērnus, sievu, divi īpašumi Londonā, dzīvokli izīrē, mājā dzīvo. Tā ka drīzāk gan vaina ir nevis tas, ka programmētāji un datordizaineri no Indijas un Ķīnas neprot strādāt, bet gan tas, ka jūs šos pakalpojumus vienkārši nevarat atļauties. Angļu valodā ir labs teiciens - you get what you pay for.
Latvijā arī ir daudz mājaslapu izstrādātāju. Ja vien jums nav nepieciešams kaut kas grafikām pārbagāts un ļoti sarežģīts, cenas ir pietiekami demokrātiskas, par 200-500 eiro mājaslapa būs gatava.

pirms 6 gadiem  

Kārlis Gributs, pirms 6 gadiem :

Atļauties varu, nav problēmas ar to.

Tad izstāstiet kā tas var būt iespējams par vienu un to pašu darbu Latvijā prasa 6500EUR bet Indijā 200 EUR !

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Ir taču desmitiem uzņēmumu, kas ar to nodarbojas. Neredzu nekādas problēmas izstrādāt gandrīz jebkura veida lapu.

Ir, daudzas. Tur tāpat gan tādi, kas īstenībā nemāk, gan tādi, kas īstenībā negrib maksāt

https://daram.lv/ http://flance.lv/ http://freelancelatvia.lv/
..

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.