Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

733

Reputācija

 

Mr.G

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 11 gadiem

 

Mājaslapa: Kas tas tāds?

Atrašanās vieta: Kur meži šalc..

 

gatis@forestgm.lv

Mr.G

+733

 

WEB lapas prezentācija

Datori un internets » Internets

ir radusies vajadzība izveidot web lapas prezentāciju - principā lietotāju rokasgrāmatu (tutorial, demo) par lapas iespējām un norādījumiem, kā lapu lietot. Zinu, ka draugiem.lv jaunās versijas palaišanas brīdī tāda prezentācija bija. Kāds var kaut ko ieteikt?

Pirms 11 gadiem  


Mr.G

+733

 

Vizītkartes maketēšana

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Sveiki! Vai kāds nevarētu padalīties ar resursiem, kur pieejama informācija par pareizu vizītkartes maketa sagatavošanu? Vnk uzņēmumam ir nepieciešamas vizītkartes, bet domāju, ka maketēšanu vienā mierā pats varētu paveikt.. Paldies.

Pirms 12 gadiem  


Mr.G

+733

 

MS Access alternatīva

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Sveiki! Strādāju firmā, kurai ir filiāles vairākos LV reģionos. Un šefs ir iededzies, ka vajag izstrādāt web bāzētu datubāzi, kurā katra filiāle var ievadīt un administrēt savus klientus + atsevišķi lietotāji var apskatīt un administrēt visus klientus. Tas izskatās šādi: Ir...

Pirms 12 gadiem  


Mr.G

+733

 

Kāds var padalīties ar nekustamā īpašuma novērtējuma paraugu?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Gribētos zināt, kāds šis dokuments izskatās..

Pirms 12 gadiem  


Mr.G

+733

 

Trieciendrošs telefons. Ieteikumi?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Vēlos trieciendrošu un ūdensdrošu telefonu. Agrāk bija Nokia 5140i, beet paša vainas dēļ nokāvu bateriju. Ir kaut kas jaunāks? Ja ne, tad būs vien jāņem tas pats..

Pirms 14 gadiem  


Mr.G

+733

 

Atpūta Kurzemē

Spēles un izklaide » Atrakcijas ārpus mājas

Sveiki! Vēlētos ar ģimeni atpūsties Kurzemes pusē pie dabas. Ar laivām pabraukt, pamakšķerēt.. Nu kkā tā.. Kāds var kaut ko ieteikt?

Pirms 14 gadiem  


Mr.G

+733

 

3D MAX renderis un gaismošana

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Sveiki! Ir radusies vajadzība norenderēt animāciju, kura notiek telpā (programma 3D max 9). Kādu apgaismojumu vislabāk izmantot? Svarīgāka ir nevis ēnu krišana utt, bet gan pati darbība. Nav tāda iespēja uzstādīt vienmērīgu apgaismojumu visam? Ar kādu renderi to vislabāk izdarīt? Šāds dators...

Pirms 14 gadiem  


Mr.G

+733

 

kā baltināt galvaskausu?

Hobiji » Cits

Esmu ieguvis savā īpašumā dažādus meža zvēru zobus, vēlētos tos padarīt baltus. ir iespējams to izdarīt kaut kā mājas apstākļos? Jau iepriekš - paldies!

Pirms 14 gadiem  


Mr.G

+733

 

Kur atrast dažādu Latvijas lapu apmeklētāju statistiku?

Datori un internets » Internets

Sveiki! Rakstu kursadarbu un ir nepieciešama dažādu Latvijas interneta lapu apmeklētāju skaits. Vienīgais rīks, ko atradu ir www.alexa.com, bet īpaši nesaprotu, kā tur iespējams iegūt kaut aptuvenu aomeklētāju skaitu. Ir kkādas alternatīvas?

Pirms 14 gadiem  


Mr.G

+733

 

Kā iespējams savienot domēnu ar serveri?

Datori un internets » Internets

Sveiki! Ir radusies vajadzība pēc sava WEB, ko puslīdz jau esmu izveidojis. Vienīgā nesaprašana ir par domēnu un tā pievienošanu hostingam. Vai kāds man varētu vienkāršā latviešu valodā to visu pa soļiem apskaidrot? Latviešu valodā sakarīgu informāciju atrast neizdevās, bet angļu...

Pirms 14 gadiem  


Mr.G

+733

 

WEB kamera video novērošanai

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Sveiki! Ir nepieciešams biroja telpās un pārējā uzņēmuma teritorijā ierīkot primitīvu video novērošanu (kkādas 2-4 kameras), lielākoties birtoja tehnikas apsargāšanai. Kā jau šajā ekonomiskajā situācijā, naudas, protams, nav. Ir iespējams pie datora pieslēgt piem. 3 web kameras un izmantot tās...

Pirms 14 gadiem  


Mr.G

+733

 

Kur atrast bezmaksas informāciju par celtniecības darbu veikšanu?

Māja un dārzs » Izdari pats

Ir kāda informācija par portāliem, kuros pieejama pilnīga informācija par celtniecības darbu veikšanu mājas apstākļos (bez maksas, protams)? Būtu vēlams latviešu valodā.

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.