Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

235

Reputācija

 

Rihards Ņikitins

Reģistrēts pirms 8 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 6 gadiem

 

 

Kāpēc suņuks laiza un cilā ķepiņu? Iepriekš sakot mīlu paldies par atbilžu sniedzējiem! :)

Dzīvnieki » Suņi

Šodien esmu pamanījis, ka mans suņuks nepārtraukti laiza un cilā ķepiņu, atslābstot uz pāris minūtēm ķepiņai nepieskarās, kāds varētu būt šim iemesls? Nesmilkst, tātad nesāp, tikai laiza un cilā ķepiņu, vai tas nav bīstami?

Pirms 7 gadiem  


Lūdzu sniedziet atbildi, vrb jums dzīvnieciņu mīļiem bija līdzīga situacija ?

Dzīvnieki » Grauzēji

Nesen biju aizgājis pabarot, pamīļot savus trusīšus ( Lielā mamma un trīs trusēni- divi tēviņi, viena mātīte) viņiem vilna bija tāda izspūrusi, nezinu no kā izņemot viņu mammai, vienam tēviņam pūkas izplūktas, nobijušies nebija, visi draudzīgi, mazuļiem drīz 2.novembrī paliks...

Pirms 7 gadiem  





Manai trusenītei piedzima mazulīši, jau 14. dieniņa ! <3 Vai viņus drīkst turēt kopā, kad būs tikpat lieli kā mamma, vai sāksies ''karš'' ?

Dzīvnieki » Grauzēji

Saprotu, ka mammu drīkst turēt kopā ar meitām, bet, kur lai liek tēviņus kad būs izauguši par īstiem vīriem ? Kopā nedrīkst turēt, sakausies !

Pirms 8 gadiem  




Kādam vaig trušu mēslojumu?

Vide » Cits

Kur,kad,cik,visu izrunāsim,kad kādam būs nepieciešams mēslojums! <3

Pirms 8 gadiem  



Info lejā

Dzīvnieki » Grauzēji

Emm...izklausīsies dīvaini,bet teikšu taisnību,ko tas nozīmē,ja trušu tēviņš no sava dzimumlocekļa izšķaida baltu,lipīgu vielu? (vienreiz man acīs trāpija) Vai tā ir sperma? Un kpc viņi tā dara?

Pirms 8 gadiem  





Kas ir retards? :/

Zinātne » Cits

?

Pirms 8 gadiem  


No cik mēnešiem trušu tēviņu drīkst laist pie trušu mātītes pāroties?

Dzīvnieki » Grauzēji

Manai trušu mātītei vaidzēja dzemdēt vakar 20 jūnijā,bet ligzda vēl nav gatava un pūkas arī nekur būrī neredzu. :( Ko man darīt? Es tru;su tēviņu palaidu pie mātītes pāroties,kad viņai bija gandrīz 3.5 mēneši,tas ir par ātru? :(

Pirms 8 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.