Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

275

Reputācija

 

SHERRY MERRY

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 11 gadiem

 

Mājaslapa: NAV

Atrašanās vieta: Sigulda

 

KAD MŪŽS IET UZ OTRU PUSI ATSKATIES UN PADOMĀ VAI BIJA VĒRTS DZĪVOT...

SHERRY MERRY

+275

 

MP500 priteris, jāmaina galva, vai ir iespējams izmantot tikai skenēšanas iespējas atslēdzot kādus vadus vai vienkārši jāizmet?

Datori un internets » Dzelži

Displejā parādās uzraksts "nomainiet printera galvas tipu" un deg dzeltenā kļūdas gaisma, kļūdu nav iespējams noņemt. Vai nav iespējams reanimēt skenēšanas funkciju? Paldies!

Pirms 11 gadiem  


SHERRY MERRY

+275

 

Ar kādu failu atjaunošanas programmu var piekļūt ārējam cietajam diskam kuru neredz Windws sistēma?

Datori un internets » Dzelži

Biosā disks uzrādās bet ielādējot sistēmu sarakstā nav redzams. Lieta sekojoša, varētu būt pie vainas Linux jo puika mēģināja uzinstalēt to uz cita (ne sistēmas) diska .Tagad ar StudioR ir redzami gan NTFS gan EXT tipa faili, bet šī ir...

Pirms 12 gadiem  


SHERRY MERRY

+275

 

KOPĒJOT PRINTERIS IZPRINTĒ BALTU LAPU

Datori un internets » Dzelži

Skenējot un saglabājot datorā printeris strādā normāli, nestrādā tieši kopēšana pa tiešo, kas varētu būt par problēnu un kā to novērst? Paldies!

Pirms 12 gadiem  




SHERRY MERRY

+275

 

Vai programmām obligāti jābūt sistēmas diskā? Ja programmas izmanto sistēmas failus, vai tās var atrasties citā diska nodalijumā?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Kā var uzzināt ka programmām vajadzīgi sistēmas faili? Vai šīs programmas var instalēt uz D diska, ja C disks ir sistēmas disks? (es gribēju teikt, vienkārši uz citas partīcijas)? Var būt, ka tam vienkārši nav nozīmes. Paldies!

Pirms 13 gadiem  


SHERRY MERRY

+275

 

Jautājums Linux speciālistiem. Pārstartējot datoru pēc UBUNTU instalācijas parādās uzraksts: no such devices un skaitļu un burtu rinda.

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Tātad uz datora ir Win7 un ubuntu. Startējot no win boot menedžera Ubuntu izmeta kļūdu ka nevar atrast kaut kādu tur GRDL utt. Atinstalēju wubi un pārinstalēju, pārstartējot datoru nemaz boot menedžeris neparādījās un izmeta jautājumā aprakstīto kļūdu un vēl...

Pirms 13 gadiem  







SHERRY MERRY

+275

 

Jautājums par Windows XP SP3.Vai ir bijušas problēmas darbā?Kamēr bija SP2 strādāja normāli,tagad raustās monitors ik pēc 2,3,4 sek.

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Pēdējā laikā diezgan bieži notiek šādas kļūdas.Problēmu atrisināt var tikai pārstartējot kompi,un arī tad ne vienmēr izdodas.Nākas pārstartēt vairākas reizes jo sākas tā pati problēma.Vai tas nav saistīts ar SP3?Kamēr bija SP2 tādu problēmu nebija.Vēl uz datora ir otra operētājsistēma...

Pirms 14 gadiem  




SHERRY MERRY

+275

 

Kā lai pēc personas koda uzzina kurā gadsimtā cilvēks ir dzimis?

Ģimene un attiecības » Cits

Kaut kāds sviests,piemēram p.k.121209.Kā lai uzzinu vai tas ir vecītis vai zīdainis?

Pirms 14 gadiem  


SHERRY MERRY

+275

 

Raidijums De Fakto pēdjais.Vai ir arhivēts,kā noskatīties?Nav piedāvātie pieslēgumi ar kuriem to varētu izdarīt.Paldies!

Datori un internets » Internets

Nedzīvoju Rīgā un bezmaksas TV1 nevaru noskatīties,jo nav piedāvātie interneta pieslēgumi kuri to atļauj.Varbūt jāgaida kad kāds labvēlis ieliks šo raidījumu Joy Tubā?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.