Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

11

Reputācija

 

Einārs Mizovskis

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

Mājaslapa: http://buildcraft.webs.com

Atrašanās vieta: ķekava

 

Hmm tātad.Nodarbojos ar Velo Brauksanu Varat google apskatities Esmu piedalijies pagaidam 2 gonkas. Pirmaja reize 8 vieta no 10 un otraja reize 4 vieta Braucejus neskaitiju jo bija daudz.Trenejos otro nedēļu. Man patīk meitenes.Agrāk pies sirds man bija Futbols un florbols. Izlauzu kaju un man pietika. Jo vartos vairak normali pastavet nevareju futbolā.Bet florbols man pec laika apnika jo visi mudās piespēles nedod negribējās savējam bumbinju ņemt nost.Vairākas reizes tiku iebortēts.Vel pa pavasari ,vasaru un rudeni Braukāju ar bmx pa rampinjam to varēs apskatīties yotuba.Es Jau laicinju māku moonwalk un spinslide jeb MēnesGājienu un apļa slidošanu( bet nopietni nevis uz ledus XD).Ko daru ziemā? Neko īpašu,tikai slēpoju un snowoju. Uj biški aizrāvos ar rakstīšanu.Nu vienalga paldies ka lasiji :).

kaa iepatikties meitene

Ziņas un jaunumi » Cits

ka var iepatikties kada no meitenem ldzu pasakiet

Pirms 14 gadiem  


ka iepatikties maitenei?

Hobiji » Cits

var kads pateikt ka vajaga iepatikties meitene un es pateiksu kadai meitenei kkura adbildes uz jautajumu ka var iepatikties puisi.

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.