Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

266

Reputācija

 

Mārfelis

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

Mājaslapa: nav tāds.

Atrašanās vieta: Tukuma novads

 

foršs puika.

Mārfelis

+266

 

Varētu būt lielas problēmas!?

Auto un transports » Automašīnas

Sveiki! Situācija sekojoša - nokārtoju B kategorijas autovadītāja apliecību, bet šo apliecību negribu ņemt ārā vēl gandrīz mēnesi, jo pēc šī laika atkal obligāti jābrauc braukšanas eksāmens C1 kategorijā un, tad atkal sanāk izņemt un mainīt apliecību, atkal jāmaksā utt....

Pirms 13 gadiem  


Mārfelis

+266

 

Tirgus līdzsvars. STEIDZAMI

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Sveiki, kāds var, lūdzu, palīdzēt? tātad - pieprasījumu izsaka vienādojums Q=100-P bet piedāvājumu Q=2P-50. Īsti nesaprotu kā man ir jārīkojas, lai atrastu līdzsvara cenu un daudzumu! Palīdziet!

Pirms 13 gadiem  


Mārfelis

+266

 

Monster Energy

Auto un transports » Motocikli

Sveiki! Tātad jautājums sekojošs - kur Latvijā ir varētu dabūt oriģinālos Monster Energy abģērba gabalus motokrosam!? Piemēram, kreklu, cimdus, ķiveri, bikses un varbūt arī zābakus! Vai vispār tas ir iespējams! Cik meklēju mammā Googlē, neko neatradu. Vienīgi var sūtīt no...

Pirms 13 gadiem  


Mārfelis

+266

 

Logu remonts.

Māja un dārzs » Remonts

Sveiki, varbūt kādam ir pieredze vai zināšanas šajā jomā. Vai ir iespējams nomainīt logu (PVC jeb plastmasas logs), ja viņš jau ir iemontēts vecā loga vietā. Cik apmēram tas izmaksā, cenu skatās pēc lieluma vai vēl kādiem kritērijiem!? Paldies.

Pirms 13 gadiem  


Mārfelis

+266

 

18. gadi! Gribu idejas!

Izklaide un mūzika » Aptaujas

Čāu, draugi! :) tātad, vai, lūdzu, varētu ieteikt kādas oriģinālas, vai ne tik oriģinālas idejas, ko dāvināt čalītim 18ajā dzimenē. :) Puisis ļoti labi saprot jokus, patīk pārsteigumi. Tāpēc gaidu kādas atsauces! :) Paldies, draugi!

Pirms 13 gadiem  


Mārfelis

+266

 

Auto sakabes āķis!?

Auto un transports » Ford

Lūdzu sakiet, cik apmēram maksā jauns auto sakabes āķis, un vai to iespējams pielikt jebkurai automašīnai, vai arī piemēram ja nevar ir jāmaina pakaļējais buferis vai kā tml.? Paldies.

Pirms 14 gadiem  


Mārfelis

+266

 

Kā pareizāk audzēt arbūzus mūsu (Latvijas) klimata apstākļos!?

Māja un dārzs » Dārzs

Sveiki! Gribēju jautāt, kā pareizāk tos audzēt. Šogad jau noteikti vairs nesanāks, bet nu, nākošgad jau noteikti būs kaut kas jāmēģina. Vēlos dzirdēt kādu ieteikumu un priekšlikumu no vairāk vai mazāk pieredzējušiem audzētājiem. Paldies.

Pirms 14 gadiem  


Mārfelis

+266

 

Nokia 5530 Xpress panelīši!

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Vai ir tāda iespēja, aizvedot savu mobilo telefonu uz servisu nomainīt panelīšus, ja esmu par to gatavs maksāt. Pats apmainīt nevaru, tad viss jāskrūvē vaļā! Varbūt kāds zina, kā tur īsti ir, un cik tas varētu maksāt?

Pirms 14 gadiem  


Mārfelis

+266

 

Palīdziet! Boksa maiss.

Sports » Bokss

Sveiki, gribēju jautāt, ko darīt, ja boksa maiss visu laiku stāv piestiprināts, bet var jau sajust, ka viss sabiris uz leju. Pagājuši tikai kādi 2 mēnēši kopš lietoju viņu! Kāds būtu efektīvākais paņēmiens, ka šo masu, kas iekšā izlīdzinātu pa...

Pirms 14 gadiem  


Mārfelis

+266

 

Ar ko sākt, ja vēlos nodarboties ar biškopību?

Dzīvnieki » Cits

Itkā zinu apmēram, kas un kā, ir arī kas pamāca, bet vēlos dzirdēt no pieredzējušākiem biškopjiem, kā būtu pareizāk un labāk! Ceru uz atsaucību.

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.