Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

30

Reputācija

 

Sandis Brantevics

Reģistrēts pirms 11 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 7 gadiem

 

 

fizika

Ceļošana » Latvija

Ja lidmašīnas lidošanas ātrums ir 700km/h tad cik ilgi lidmašīna nolidos 200km?

Pirms 7 gadiem  


Gribejas uzzinat, kurs un kura vieta atrodas no a4, logu tiritaja relejs?

Auto un transports » Audi

Vajag uzzinat kurejais no visiem ir tas istais.

Pirms 7 gadiem  


Ipaśnieks miris.

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Lieta tāda ,ka nopirku motorolleru un bet īpaśnieks ir miris. Ir sieva kas ir mantiniece bet nav neko kartojusi. Kas viņai ir jadara ,lai varētu to rolleru pārkstīt uz mani. Kur jagriežas vispirms? Cik tas viss aptuveni izmaksa ?...

Pirms 8 gadiem  


Vai var norakstit automasinu ja nav valsts numuru zimes.

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Lieta tada ka masina tika sagriesta un aizvesta uz metaliem ar visiem numuriem pats nebiju klaat ir tikai tehniska pase gribas norakstit lai nestaav uz mana varda.

Pirms 8 gadiem  


Mednieka kursi!

Hobiji » Cits

Jautājums tāds pieteicos medības kursos! Man ir administratīvie pārkāpumi ātruma pārsniegšana vēl kaut kas bija par vien virziena zīmes neievērošanu ,bet neieslīgsim tik smalki ā smēķēšana neatļautā vietā tie ir iepriekšējā gada laikā vai nebūs tā ,ka pēc kursiem man...

Pirms 9 gadiem  


NUTOOL MC250N

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Meklēju šim galda zāģim elektromotoru kāds zin kur tādu dabūt?

Pirms 9 gadiem  


AUDI 80 b4 2.0 66kw

Auto un transports » Audi

Lejas ciet. Pagriežot aizdedzi ,kad deg visas kontrola lampas sprausla pastāvīgi smidzina. benzīns arī satecēja karterī. Nevarat pateikt ar ko sākt relejs varbūt kāds,vadības bloks, sprausla nosprūdusi ,kaut gan sprauslu pārbaudīšu!

Pirms 9 gadiem  


Sods

Auto un transports » Cits

Vai administratīvais sods par ātruma pārsniegšanu stāv uz vadītāju vai uz automašinas īpašnieku ? Lieta tāda ,ka vai var iziet apskati īpašnieks ,ja cits vadītājs ar šo automašinu pārsniedza ātrumu un sodu vēl nav nomaksājis?

Pirms 10 gadiem  


pārtraukt smēķēšanu.

Veselība » Vīrieša veselība

Kā viss labāk pārtraukt ? Nogriez kā ar nazi respektīvi vienkārši nesmēķēt vai to darīt pakāpeniski samazināt cigarešu skaitu?

Pirms 11 gadiem  


Sony HDR-CX320E filmēšana.

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Tā nesen nopirku kameru sony HDR-CX320E,iepriekšēja bija uz mazām kasetēm ar kuru atsākot filmēt turpina no iepriekšējās vietas.(respektīvi veidojas filma) Tā kā jauna kamera ir ar sd karti katru reizi kad filmē taisa jaunu video ,reāli sanāk tā ,ka pēc tam...

Pirms 11 gadiem  


Ķimikālijas.Kur iegādāties?

Zinātne » Ķīmija

Tātad man vajadzīgs dabūt Alumīniju detaļu līdz spoguļa gludumam. Smilšpapīru jau pulēju dažādu veidu, bet nav vēl ideālais variants ,esmu dzirdējis par pastām ? Vai ir vel kāds veids kā iegūt? Kur iegādāties? P.S (Cinkošana neder)

Pirms 11 gadiem  


Motorollers 4t 50cc Boatian rebel.

Auto un transports » Motocikli

Tātad , gribētu pirk eļļu ,bet nezinu kādu jo rolleris man ir tagad mēnesi un iepriekšējais saimnieks teica ,lai nomainu pats un aizmirsu papras,it kādu viņu vajag ir daudz varianti. Ja domājat ,lai eju pirkt kādā motociklu veikalā un paprasu ,bet...

Pirms 11 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.