Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

11

Reputācija

 

Simōna Babre

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 8 gadiem

 

 

Simōna Babre

+11

 

Par pilnvaru

Politika un valdība » Likums

Sveiki. :) Ja es pilnvaroju cilvēku, vai viņam ir tiesības pieprasīt man jaunu dzimšanas apliecību un iespēja viņu izņemt? Zinu, ka dokumentus izdod personai kuras vārds ir uz tā dokumenta, bet kā ir ar pilnvarotu personu? Lieta tāda, ka atrodos ārzemēs...

Pirms 8 gadiem  


Simōna Babre

+11

 

vai nepilngadīgai personai (15 gadi) bez ienākumiem var uzlikt naudaas sodu par administratīvu pārkāpumu?

Politika un valdība » Likums

Nepilngadiga persona bez ienakumiem, administratīvs sods uz personas varda un tiesa vez vecaku klatbutnes? Kādi ir likumi? Vai nav tā ka tiek iesaistīti vecāki arī?

Pirms 8 gadiem  


Simōna Babre

+11

 

jautājums par pet pudelēm Vācijā.

Ceļošana » Eiropa

Sveiki, varbūt kāds var palīdzēt. Vācijā veikalos ir iespēja nodot tukšās pet pudeles, bet mani interesē vai var visas nodot? Pagaidām ir pāris iekrājušās. Zinu agrāk bija tādas kuras nepieņem. Kā noteikt to, ka pudeli var nodot?

Pirms 9 gadiem  


Simōna Babre

+11

 

Uzputies, ciets zem tauciniem veders.

Veselība » Slimības un simptomi

sveiki, lieta tada, ka man jau kadu nedelu ir uzputies veders, izskatas ka grutniecei, bet stavokli neesmu. Biju uz pecdzemdibu apskati nesen. Ja, veders uzputies, zem tauciniem ir ciets, loti ciets, visu laiku ir diskomforta sajuta, del smaguma. Kadam/ai varbut...

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.