Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

25

Reputācija

 

Juris Loza

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 8 gadiem

 

 


Juris Loza

+25

 

Kādas ir tiešākās atšķirības salīdzinot VW Shuttle, 2003-2009g., ar Caravella, Transporter un multivan? Kas tas ir VW Shuttle?

Auto un transports » Automašīnas

mobile.de var atrast 2003-2009g VW busiņu modeļus ar dažādām komplektācijām. Caravella, Trasporter, Muiltivan ir saprotami modeļi ar savām komplektācijām, bet šajā lapā piedāvājas arī busiņš VW Shuttle. Kas tas ir par modeli, kāda atšķirība ja salīdzina ar Caravella, Trasporter, Muiltivan?

Pirms 8 gadiem  


Juris Loza

+25

 

Par galaxy S6! Interneta veikalos, piem.Xp.lv, maksā aptuveni 480, bet pie operātoriem 600EUR. Kādēļ pirkt internetā vai pie operātora?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Situācija vienārša. Nauda nav iemesls, lai pirktu interneta veikalā, bet vēlos zināt Jūsu viedokļus, kāpēc pirkt pie operātora nevis interneta veikalā? Kā arī otrādi, kāpēc pirkt no interneta veikala nevis no operātora? Kāda atšķirība? Ko iegūstu, ko zaudēju?

Pirms 9 gadiem  



Juris Loza

+25

 

Kur var noderēt veca (ar mazajām lenšu kasetēm) video kamera PANASONIC (Slim NV-RX11)?

Sadzīves tehnika un elektronika » Videokameras

Kam var noderēt? Kas izmanto mūsdienās šādas kameras? Vai tām ir jebkāda vērtība?

Pirms 10 gadiem  



Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.