Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

44

Reputācija

 

Kristiāns Putniņš

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 10 gadiem

 

 

Kapēc man slāpst nost mocis un kā lai Es to laboju?

Auto un transports » Motocikli

Man ir DB 110cc 4 taktu pitbaiks un es nesaprotu kapēc slāpst nost, pieleju bendzīnu gandrīz pilnu bāku, uzgriežu choku un iedarbinu moci, pasildu ar choku un griežu nost, nogriežu un grib slāpt nost, neturās pats, jādod gāze lai neslāpst,...

Pirms 10 gadiem  


Kur var lēti Rīgā iegādāties velosipēdus?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Vēlos iegādāties jaunu velosipēdu, šosejas nevis offroad. Nesen ļoti iepatikās tie saucamie "Fiksīši" un tādi vintage stila velosipēdi, skatījos ZZK, ierāudzīju vienu bet ļoti dārgs, vai var Rīgā iegātādies vintage stila velosipēdu ap 350 euro?

Pirms 10 gadiem  


Vai ir iespēja pēc murga redzēt vēlvienu murgu?

Veselība » Cits

Kad man rādās murgi, un no bailēm mostos, man ir panika un bailes iemigt dēļ tā, kad atkal redzēšu murgu, vai ir iespējams pēc murga redzēt vēlvienu murgu?

Pirms 10 gadiem  


Kur var iegādāties 39 izmēra ādas armijas zābakus?

Politika un valdība » Armija

Ļoti vēlos iegādāties 39 izmēra armijās ādas zābakus, bet nu, ļoti augstus un lielus, apmēram šādus: http://www.militaryuniformsupply.com/files/products/1/10-black-leather-plain-toe-combat-boots-with-lug-sole.jpg Ebay un citur meklēju, zābaki ir, bet izmēri gan nav, palīdziet, lūdzu?

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.