Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

40

Reputācija

 

Artis Līberis

Reģistrēts pirms 11 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

Lūdzu palīdzību kādam uztura speciālistam.

Veselība » Diēta & Fitness

Labdien! Esmu 11.klases skolnieks un es veidoju ZPD (Zinātniski Pētnieciskais Darbs) par Cukura ietekmi uz cilvēka veselību. Varbūt kāds var izlīdzēt? Esmu meklejis internetā daudz ko , bet būtu jauki , ja kāds speciālists arī varētu izlīdzēt. ir daži jautājumi. Varbūt kāam iz pazīstams. Būtu...

Pirms 9 gadiem  


Par kaķiem. (nedaudz mistiski)

Dzīvnieki » Kaķi

Ir tā ,ka es ar draugu gājām mājās un mums sekoja kaķis , tiešā vārda nozīmē sekoja. Mēs apstājamies kaķis apstājas. un neatgāja no mums pat metru. Mēs domājām , kas notiks ,ja mēs iesim katrs savu ceļu. Tad kaķis...

Pirms 9 gadiem  


Izpletņlekšanas treniņi

Sports » Cits

Esmu spēcīgi aizdomājies par izpletņlekšanas treniņiem. Kur tādi notiek un kādas ir tā aptuvenās izmaksas?

Pirms 9 gadiem  


Ko darīt,pēc 9. klases?

Izglītība » Cits

Labdien šo gad beidzu 9.klasi.Un mērķis ir kļūt par Pilotu. Ir kāda mācību iestāde,piemēram, proftehniskā skola,kur var iet pēc 9.klases un sākt jau mācīties priekš pilota profesijas?

Pirms 10 gadiem  


Pilota Veslības prasības.

Veselība » Cits

Kāds var atsūtīt mājas lapu,vai arī uzrakstīt. Kādām jābūt veselības prasībām,lai kļūtu par par pasažieru lidomašīnas pilotu.Lai varētu strādāt kādā aviokompānijā.

Pirms 10 gadiem  


Par Piotu profesiju.

Izglītība » Speciālā izglītība

Labdien! Es gribētu uzināt,vai pēc 9,klases nav iespēja iet uz kādu skolu vai kaut ko tamlīdzīgu,lai specializētos uz pilota profesiju? Un ja nē,tad kur būtu ieteicams iet mācīties pēc 12.klases lai klūtu par pilotu? Internetā,šo to atradu,bet atbildi uz šiem jautājumiem neatradu.

Pirms 10 gadiem  


GTA V

Spēles un izklaide » Datorspēles & Online spēles

Man ir jautājums,vai būs GTA V uz PC platformām?

Pirms 11 gadiem  


Varat pateikt,kas šī ir pa filmu?

Izklaide un mūzika » Filmas

Kas šī ir pa filmu,es atradu īsi klipiņu,bet kas tieši šī ir par filmu? http://www.youtube.com/watch?v=oQSsQ1x5eMw&list=PLhEwVuEEQnuvhdTEBjaB2wPqTy6kLp32m tas klips 1:00 min.

Pirms 11 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.