Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1890 skatījumi

2 problemas?

Datori un internets » Drošība

Sledzot ara kompi, kompis neizsledzas pavisam ara. Kas pa vainu? ko darit?
Man antivirusam Nod32 ik pa laikam izlec logs ara rada Invalid pasword. Kas pa vainu? Ko darit?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
NOD ir sīka vienība. Kā jau Raivis minēja, licence beigusies. Bet otrs.. cik Tev vienfunkcionālu programmu instalēts? Ar ko līdzīgu esmu saskāries, un tai variantā bij PLEJERU pārbagātība. Pārskati savu softu, un pa vienai instalē nost. Neaizmirsti pie reizes iztīrīt reģistrus. Ko noinstalē, tad meklētājā ieraksti regedit/find, tur ieraksti noinstalētās programmas nosaukumu/find. Uzrādīs reg ierakstu/delete. Tālāk find next, utt. BET UZMANIES!!!Pirms spied DELETE, pārliecinies, vai ieraksts atbilstošs. Kļūda var dārgi maksāt.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

pēc katras programmas noinstalēšanas reģistru ierakstos vienalga paliek "astes". Un ja daudz šādu darbību instalēšana - noinstalēšana, reģistri tiek slogoti. Un tad nu iet vaļā - dators bremzē. Karaul! Ko lai daru? Varbūt vīruss? Mācieties, vienīgais ieteikums. Ir specifiskas programmas atinstalēšanai, bet ierindas lietotājam tā ir kā bērnam spēlēties ar sērkociņiem.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Baigi traki, es neko nespratu no tava rakstita. piedo.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Es gan sapratu. Bet ar rokām ravēt reģistru ir neprāts. Tad labāk ir reģistra atšķirību meklētājus, monitorus likt lietā. Viņš piefiksē pirms programmas uzinstalēšanas, kāds ir reģistrs, un pēc. Attiecīgi pēc atinstalēšanas zini, kas par astēm palikušas. Bet arī tas nav universāls risinājums. Vienmēr esmu teicis, ka pie intensīvas datora lietošanas (visu laiku instalējot visko) Windows ir nepieciešams pārinstalēt, lai kā tīrītu. 95 reizi pāris mēnešos, 98 pusgadā, XP gadā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raivis Zemskis

+2961

 
Apraksti vairāk, kas tieši notiek, kad slēdz datoru ārā?

ar nod32 ir tā ka tev beidzās license! vajag jaunu!

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

nu ir taa kaa parasti ka sledz ara datoru nospiezu start turn off computer ka parasti viss nodziest, bet nezisledzas ara pavisam, rada to uzrakstu pa vidu ka kompis sledzas ara, bet nekas nenotiek.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.