Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

MārisA

+535

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2869 skatījumi

PayPal krāpnieki! Kur ir prikols?

Datori un internets » Drošība

Es lieku sludinājumus ss.lv, ka pārdodu telefonus. Šodien saņemu epastu no Jeinijas Holandē, ka šē vēlas nopirkt telefonu. OK. Es atbildu uz viņas jautājumu, ka viena vienība maksā tik un tik. Viņai cena apmierina un tulīt ir ar mieru pārskaitīt piķi uz PayPal. Nu es pie sevis domāju,forši, bet tajā pašā laikā aizdomīgi. Tāda uzticēšanās, uzreiz gatava ieskaitīt štuku eiro par diviem telefoniem. Nebija nekādi jautājumi, piemēram, cik ilgā laikā nosūtīšu preci, jauni vai veci?

Kāda ir šī krāpniecības shēma? Mana versija. Viņi ieskaita naudu, es aizsūtu telefonus un tad pēc laika no PayPal administrācijas saņemu paziņojumu ka telefonus klientam neesmu aizsūtījis, lūdzu klientam atgrieziet naudu.
Vai kāds ir saskaries ar līdzīgu gadījumu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Pienāks brīdis, kad solītās naudas vietā tev emailā iekritīs paziņojums, ka nauda ir teju teju ieskaitīta un nav par ko uztraukties, tikai atsūti apstiprinājumu no pasta, ka prece un tad uzreiz pārskaitījums tiks pabeigts.

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

"ka prece ir izsūtīta"

Andis Cīrulis, pirms 13 gadiem :

Jaa, shii ir taa sheema. Tev atnaak info, ka nauda ir kontaa, kaut gan patiesiba, tas mails ir viltots.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nekāda krāpšana nav iespējama tādā versijā kā jūs to aprakstījāt. Ja par jums tiek iesniegts dispute, tad paypal ar jums sazinās un liek nosūtīt apliecinājumu, ka prece ir nosūtīta. Par apliecinājumu kalpo maksājuma uzdevumus, kuru ir izsniegusi kurjerkompānija vai pasts, kur ir skaidri norādīta jūsu un saņēmējas adrese un deklarācija, kas ir iepakots un nosūtīts. Ja paypal no pārdevēja saņem šādu informāciju, tad dispute tiek slēgts un tiek uzskatīts, ka darījums ir noticis. Pārdevējs nav atbildīgs par to, ka prece kaut kur var noklīst, lidmašīna ar kuru tā tiek nogādāta var nokrist, prece pa ceļam var tikt nozagta utt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es laikam esu iekritis uz sadu gadijumu. Vai kads man nevaretu pateikt ka varetu tagut nosutito preci atpakal.?

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man ar atnāca piedāvājums no Polījas pierkt telefonu. Atsūtīja it kā maksājuma apstiprinājumu.... Sestdiena, 2 Aprīlis 2011 15:18service@paypal.com <shipment.depts@officeemail.net, tik Paypal nāk no viņiem, nevis kaut kādiem citiem mailiem!!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Šite var acis izlauzt lasot :D Es ja neko nezinātu par PayPal, tad domātu, ka nav drošības nekādas un neko nesaprastu no šīs informācijas. Var jau būt ka vienkārši neko nesaprotu, bet vienkāršā valodā - iespēja atgūt naudu par preci, kuru neesi saņēmis eksistē tieši tāpēc, ka visu ceļu ir iespējams pārbaudīt un ja prece ir nosūtīta, tad naudu neatgriež, bet ja prece nav nosūtīta, tad naudu jāatgriež (pats pārdevējs to dara). Tātad ja esi saņēmis naudu - sūti bez uztraukumiem. Ja naudas nav - tad guli mierīgs kamēr saņemsi naudu :) It's that easy... :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Gurkovskis

+2154

 
ieraksti google ''nigerian scam'', tur viss būs pastāstīts. :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Normunds Rikards

+1430

 
Man sanaca gandriz uzrauties pardodot auto. Atnaca pazinjojums uz epastu ka nauda jau ir celja man tikai janosuta apstiprinajums ka ir jau viss izsutits atnaca vestule ari no paypal ar pazinjojumu ka nauda tiks ieskaitita kā izsutishu auto. Protams paypal vestule bij viltota. Aizrakstiju paypal kas un ka un paypal atbildeja ka nekas tads nav. Isak sakot neizsuti preci kamer nauda nav paypal konta.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.