Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

dzekinsh

+20

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2117 skatījumi

ko darit ??

Datori un internets » Drošība

ja nau ne naudas ne darba un driz nebus ko dzivot ,,.,.,.,,.,......a domee visi tik acis blisina..un kaa zatleram varetu uzraxtit?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja nav naudas, tad tā ir jānopelna. Spriežot pēc fotogrāfijas esat jauns puisis, spēka gados un šādā vecumā jau nu bez darba sēdēt ir kauna lieta. Izdomājiet, ko jūs varat darīt un kādus darbus strādāt un apstaigājiet visus tuvumā esošos potenciālos darba devējus un gan jau darbu vismaz par minimālo algu atradīsiet, ja nebaidieties darīt arī smagākus un grūtākus darbus.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Reinis

+2327

 
Krīze rosina domāt. Neceri, ka valsts Tev visu ar karoti mutē ieliks. No čīkstēšanas labāk nepaliks. Jādomā pašam, jāpierāda pašam sev, ka vari!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kaspars

-20

 
:D

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ko darīt? Jātaisa revolūcija! Bet ja nopietni,tad te aktīvāki cilvēki taisa tādu kā pasākumu,varbūt ka vērts ir piedalīties: http://pietiek.wordpress.com/ http://www.draugiem.lv/group/114363/

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Zatleram vari nerakstīt,jo vestules lasa kanceleja un sniedz atbildes.Iz manas dzīves-man ir ostahondroze,rokas tirpst un paliek nejutigas,laicigi neaizgaju uz blokādēm kamer bija nauda(lai varetu pilnvērtīgi strādat vienam blokades kursam vajag 60ls)Tad kad nevareju pastrādat likumsakarīgi ka naudas nebija,aizņemties ar tai brīdī nebija no kā.Intreses pec uzrakstiju bet saņēmu tadu atbildi ka lasīt negribējās un pēc visa saprast varēja ka nesam cilveki.Esmu prom no mājam tapec nevaru vestules kopiju nopublicēt.Uz kājām palidzēja tikt cilveki no kuriem pat nevareju iedomaties ka palīdzēs,tas ir cilveki kas paši sedeja bez darba un naudas.Ja esi vesels tad greks butu žēloties.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.