Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Adrians

+20

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2725 skatījumi

Kā atjaunot avast antivīrusu?

Datori un internets » Drošība

Man bija uz gadu uzlikts avast, tagad beidzās. Kā lai es viņu tagad atjaunoju?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Nospied kautkādu pogu ar tekstu apmēram "pagarināt", ievadi vēlreiz emailu un lieto mierīgi tālāk. Avast ir free forever, tā reģistrācijas atjaunošana ir tikai maza neērtība.
No tā MS man taka drusku bail. Ideja laba, bet tomēr viņi ir tikko dzimuši (vai precīzāk atdzimuši) tā kā vīrusu datubāzēs un noteikšanas algoritmos vēl varētu būt problēmas.

pirms 13 gadiem  

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Tas tikko dzimuši ir jau kādi 3 gadi, neskaitot beta testus, kuros piedalījaāmies 2 gadus pirms. Vīrusu meklēšanas algoritmi ir noslīpēti jau sen un lielas atšķirības starp koderiem nav, tāpēc tiek piedāvāti visādi zvaniņi un taurītes. Es tādu sērgu kā Windows nelietoju un nevienam neiesaku, tāpēc arī nelobēju, bet vēsi izspriežu. Darbs protams ir darbs, tur Windows jāpacieš un tāpēc daudz arī jāmācās un jāseko līdzi.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ainars TasPats

+623

 
ja nav vēlme iegādāties maksas antivīrusa licenci, tad varu ieteikt izvēlēties Microsoft bezmaksas risinājumu, tas pieejams šeit http://www.microsoft.com/lv-lv/security_essentials/default.aspx

pirms 13 gadiem  

Niks, pirms 13 gadiem :

Tikai nevajag to pasniegt tā, it kā tas būtu vienīgais bezmaksas risinājums - ir desmitiem citu antivīrusu, kuri mājas lietotājam legāli lietojami bez maksas.
Savukārt uzņēmumiem tas būs bezmaksas tikai tad, ja tajos nav vairāk par 10 datoriem.

Ainars TasPats, pirms 13 gadiem :

kur manā kometārā redzams, ka tas ir vienīgais risinājums? par licenzēšanas politiku, katrs var izlasīt pats

Niks, pirms 13 gadiem :

Tā jau ir demagoģija
"ja nav vēlme iegādāties maksas antivīrusa licenci" liek lietotājiem domāt ka citi ir tikai maksas produkti. Nevajag vienā teikumā ar ja-tad saistīt lietas, ka nebūt nav saistītas.
Tad jau arī Microsoft produktu katrs var atrast pats.

Ainars TasPats, pirms 13 gadiem :

lai nu kurš, bet tu toč izklausies pēc demagoģijas parauga :D netaisos diskutēt par ar tādiem

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Ļoti pareiza izvēle legāla Windows lietotājiem. No testētajām, tieši MS produkts vismazāk slogo datoru. Tāpat, tā atjaunošana caur Windows Udate ir tikai pluss pret citiem. Tīri vīrusu atpazīšanas ziņā, šodien lielas starpības starp softiem nav. Uzņēmumos tā licencēšana un izmaksas ir ļoti elastīgas. Arī lieliem tas ir iespējams bez maksas un ar centralizētu vadību. Bet nu izvēle vienmēr katra paša ziņā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Ja pats citus variantus nepiedāvā, tad uninstall, lejuplādē jauno no http://www.avast.com/en-eu/free-antivirus-download un install.
Vari arī izmantot iespēju un pamēģināt ko citu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.